Графіки руху і форма для водіїв: що зміниться у правилах перевезень в автобусах і маршрутках

Графіки руху і форма для водіїв: що зміниться у правилах перевезень в автобусах і маршрутках
  • Виконком проголосував і прийняв нові правила перевезень, які почнуть діяти з 1 січня 2018 року. 
  • З оновлень - "кольорові" мікрорайони, озвучка зупинок та ніяких шортів та футболок для водіїв. 
  • На черзі - новий конкурс для перевізників. 

У 2017 році в міській раді активно взялися за транспортну систему. Хочуть не лише організувати новий конкурс для перевізників та запровадити нову транспортну мережу, але й оновити правила перевезень. Всі три проекти у серпні винесли не громадські обговорення. Два тижні тому вже затвердили нові маршрути, які вступлять у дію з 1 січня 2018. Також у жовтні організують новий конкурс для перевізників. Сьогодні, 28 вересня, на засіданні виконкому затвердили оновлені правила перевезень у громадському транспорті. 

Основні нововведення в правилах

  1. Водій має бути одягнений у формений одяг -  не перевозити пасажирів у майках, коротких шортах, взутті, яке належним чином не фіксується на нозі.
  2. Водії мають дотримуватися визначених графіків руху, які мають бути доступні пасажирам. 
  3. На інформаційних написах на автобусі будуть наноситись кольорові смуги як додаткові орієнтири по початкових і кінцевих пунктах маршруту. В залежності від мікрорайонів: 
  • мікрорайон Гречани - позначатиметься жовтим кольором;
  • мікрорайон Ракове - позначатиметься зеленим кольором;
  • мікрорайон Озерна - позначатиметься синім кольором;
  • мікрорайон Лезневе - позначатиметься рожевий кольором;
  • мікрорайон Дубове - позначатиметься коричневим кольором;
  • Південно-Західний мікрорайон позначатиметься блакитним кольором;
  • мікрорайон Ружична - позначається фіолетовим кольором;
  • мікрорайон Дальні Гречани - позначатиметься помаранчевим кольором.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Василь Варовик

    Хотілось би також, щоб не розклеювали рекламу в автобусах № 21,22, 51. Їдеш і небачиш нічого окрум реклами. Врахуйте будь-ласка.
  • Анна Островська

    думаю, що нічого не зміниться. навряд чи буде так, як хотілось би.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up