У Хмельницькому змінили рух тролейбусів за 5 маршрутами

У Хмельницькому змінили рух тролейбусів за 5 маршрутами
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Йдеться про тролейбуси №№11, 11А, 12, 8А, 20.

  • Дізнавайтесь як вони слідуватимуть. 

В обласному центрі змінили рух тролейбусів за 5-ма маршрутами. В міській раді зазначають, це тимчасово. Лише на 7 лютого. 

Йдеться про тролейбуси за маршрутами №11, №11А, №12, №8А та №20. Вони курсуватимуть через вулицю Зарічанську та Старокостянтинівське шосе.

Маршрути змінили тому, що по проїжджій частині вулиці Степана Бандери (біля житлового будинку №43) у напрямку вулиці Кам‘янецької комунальники сьогодні ремонтуватимуть водопровід. Відтак, маршрут 5-ти “рогатих” змінився з 5.00 ранку до 22.00 вечора включно. 

Відео дня

Нагадаємо, через ремонт водопроводу по Бандери сьогодні мешканці 7 будинків сидітимуть без води. Комунальники відключать водопостачання з 10:00 до 22:00 за такими адресами:

Також додамо, нещодавно хмельничанин зареєстрував петицію до місцевої влади. У зверненні він просить заборонити в місті використання тролейбусів. Пропонує це зробити до закінчення війни або ж поки не перестануть вимикати електропостачання. Каже, таким чином місто позбудеться одразу 4 проблем:

Натомість, аби всім містянам вистачало місця в громадському транспорті, чоловік пропонує збільшити кількість маршруток. Більше про це читайте за посиланням

А як часто ви користуєтесь тролейбусами?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Роганська Людмила

    Новини Хмельницького на vsim.ua навіщо ви зараз в кожній статті згадуєте про петицію заборони тролейбусів до кінця війни? Там ж аргументи недолугі, а ви кожен раз про це згадуєте.
    Вже 1 місто фактично залишилося без трамваю (Житомир), побачите, його потім ніхто не верне. Давайте, підемо тим самим шляхом,  "дуже мудро"

    Читач59 reply Роганська Людмила

    Коли це встиг Житомир залишитися без трамваю? Новин по ньому не читаю, на жаль.



    А загалом згоден, не розумію, для чого популяризувати цю петицію з аргументами рівня дитсадку і парою-трійкою індивідумів, які підтримали цю москальську ідею "самому зле, й іншим насру"

    Vitalii16 MetroLisova reply Читач59

    Фейсбучники не бачать ваших коментарів і відповідно відповісти не зможуть!

    Але з того, що знаю я, Сухомлин (мер Житомира) вирішив скориставшися моментом, ліквідувати трамвай. Система не працює з листопада 2022 року і цього тижня на маршрут випустили автобуси, і якщо в найближчі місяці чи навіть тижні трамвай не повернеться до роботи (закінчення блекаутів чи просто масові протести містян проти ліквідації трамваю), то листопад 2022 - залишиться останнім часом його роботи. Здається, Сухомлин запланував і демонтаж трамвайного полотна.
    А шкода, одна з найдавніших трамвайних систем України і на межі зникнення через міцних господарників. В цей час, система в Конотопі залишається наплаву.

    Читач59 reply Vitalii16 MetroLisova

    За змоги кинь посилання. Шукаю в ФБ, не наводить

keyboard_arrow_up