Хмельничанин пропонує заборонити рух тролейбусів до закінчення війни: подробиці

Хмельничанин пропонує заборонити рух тролейбусів до закінчення війни: подробиці
Фото Електротрансу

Дізнавайтесь чому він хоче заборонити рух “рогатих”, яких проблем планує позбутися таким чином та чим пропонує замінити тролейбуси. 

В обласному центрі час від час зупиняють рух тролейбусів. Востаннє таке було під час повітряної тривоги 26 січня. Тоді “рогаті” стали по всьому місту. Перед тим, тролейбуси не ходили через недостатню кількість напруги на лініях в кількох мікрорайонах. Рух невдовзі відновили. 

Зупинка тролейбусів 26 січня. Фото Електротрансу

Нещодавно на порталі електронних петицій до міської ради з’явилось звернення від користувача Максима Самойлюка. Хмельничанин просить зовсім заборонити в місті використання тролейбусів. Він пропонує це зробити до закінчення війни або ж поки не перестануть вимикати електропостачання. 

— Під час перебоїв електроенергією з'являються проблеми з електротранспортом (тролейбусами) через те, що вони перекривають рух іншому транспорту. Тим самим сповільнюють життя в місті. Виникають великі затори, у зв'язку з чим може виникнути ситуація, коли транспорт спецслужб (швидка допомога, поліція, пожежні служби) також не матимуть можливості вчасно дістатись до місця проблеми, тим самим створюється й загроза життів, — пише Максим Самойлюк. 

Відео дня

На його думку, на час війни та проблем зі світлом, слід заборонити тролейбуси, бо вони не можуть перевозити людей без підключення до електромережі.

Хмельничанин вважає, що таким чином місто позбудеться одразу 4 проблем:

Натомість, аби всім містянам вистачало місця в громадському транспорті, Максим пропонує збільшити кількість маршруток. 

— Може статись інша ситуація, що не хвататиме громадського транспорту для переміщення по місту, тому відразу пропонуємо збільшити кількість маршрутних таксі як від приватних компаній, так й громадського транспорту від імені Хмельницької міської ради, — йдеться в петиції. 

Фото з тексту петиції

Звернення зареєстроване на порталі 24 січня. Станом на 1 лютого його підписали 2 осіб з 500 необхідних. До кінця збору підписів є ще 81 день. 

А що ви думаєте з приводу петиції? Чи помічали ви незручності коли тролейбуси зупиняються під час тривоги чи відключень світла? Висловлюйте свою думку в коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (290)
  • Валя Наконечна

    Боже люди ви що дибіли.
  • Валя Наконечна

    Це дурня,а ви повторюєте.
  • Инна Зеленевич

    Не підтримую,краще зменшить кількість машин переселенців
  • Тоня Перчак

    Таке придумують,тільки на зло людям

    Читач59 reply Тоня Перчак

    Отакий у цього дебіла-автора і його підписантів москальським принцип "і самому зле, й іншим насру". Сратися і чубити одне одного через те, що тролейбуси їздять – таке взагалі не уявлялося можливим в 21 столітті.

keyboard_arrow_up