У Хмельницькому знову шукають інспекторів з паркування. Які умови?

У Хмельницькому знову шукають інспекторів з паркування. Які умови?
  • Розповідаємо які вимоги до майбутніх інспекторів та які обов’язки передбачає вакансія

Проблема з паркуванням в Хмельницькому стала особливо актуальною кілька років тому через збільшення автівок в місті. Ще у 2022-му міський голова Олександр Симчишин розповів vsim.ua, що частково вирішити це мала б інспекція з паркування, яка працює у місті. Тоді ж для нормальної роботи інспекції почали набирати кадри. 

— Задача інспекторів штрафувати грубих порушників паркування незалежно від букв на номерному знаку. Бидло не має місця реєстрації. Що на хмельницьких номерах, що на київських, що на харківських. Воно кругом однакове. Його треба наказувати, — розповідав Олександр Симчишин. 

Інспекторів з паркування почали шукати в травні 2022-го. В жовтні 2023 вдруге оголосили про набір кадрів. Тепер же знову виникла потреба у фахівцях. Відповідне оголошення з вакансією розмістили у міському управлінні транспорту та зв’язку. 

Відео дня

В описі до вакансії вказали, що шукають майбутнього працівника для транспортного управління на посаду головного спеціаліста-інспектора з паркування. На цю вакансію можна податися і чоловікам, і жінкам. 

Що пропонують:

Стажу не треба, але є ряд інших вимог до майбутнього інспектора:

Обов’язки:

Відгукнутися на вакансію можна двома способами:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гена Гена

    Ще якийсь злодій розпродав кожен клаптик землі у місті. Напевно забув що потрібно робити великі паркінги у місті. Один коло одного торговий центр, а паркінг на 5 машин. Не вигідно паркувальні майданчики, краще продати місце під забудову.

keyboard_arrow_up