У мерії просять встановити світлофори на Виставці та в Лезнево

У мерії просять встановити світлофори на Виставці та в Лезнево
  • На міському сайті електронних петицій з'явились чергові прохання про благоустрій. 
  • Хмельничани скаржаться на незручності для водіїв та пішоходів на окремих ділянках доріг. 
  • Обидві петиції зареєстрували жінки. 

У третій декаді квітня на сайті звернень до міської ради з'явились чергові прохання щодо покращення благоустрою в Хмельницькому. Цього разу хмельничани просять встановити світлофори у двох мікрорайонах міста. 

Спочатку, 21 квітня, відповідну петицію зареєструвала Ольга Гончар. Жінка просить встановити трикольоровий регулятор руху на проспекті Миру. Вона зазначає, що при виїзді від будинків за адресами проспект Миру, 92, проспект Миру, 94/1б, проспект Миру, 90/1 (з внутрішнього двору) та між кафе "Марися" слід поставити світлофор. На думку автора, це дозволить безпечно виїжджати автомобілями та переходити на другу сторону вулиці проспекту Миру до зупинки "За вимогою" та до Дендропарку. 

Поки петицію підтримало 64 людини із 500 необхідних. Проголосувати можна ще протягом 81 дня. 

Відео дня

Ще одне прохання з'явилось 26 квітня. Його прислала Тетяна Скригітель. Авторка стверджує, що на кінцевій зупинці мікрорайону "Лезнево" необхідно встановити світлофор. Адже багато водіїв виїжджають з автобазару, прилеглих будинків та АЗС. Також курсують маршрутки. А пішоходи, серед яких чимало дітей, змушені дуже довго очікувати, щоб перейти чотири смуги інтенсивного потоку автомобілів.

Наразі петицію підтримало 3 людини із 500 необхідних. Проголосувати можна ще протягом 86 днів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up