У Шепетівці підняли вартість проїзду

У Шепетівці підняли вартість проїзду
Фото - сайт міста Шепетівка
  • У Шепетівці подорожчає проїзд від середи, 25 травня.

У Шепетівці вирішили встановити нові тарифи на пос­лу­ги з пе­ре­ве­зен­ня па­са­жи­рів у гро­мадсь­ко­му тран­спор­ті. Рішення прийняли сьогодні, 20 травня, під час засідання ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту місь­кої ра­ди.  Мова йде про здорожчання у міських автобусах загального користування і в маршрутному таксі. 

"Роз­гля­нув­ши роз­ра­хун­ки та­ри­фу на пос­лу­ги з пе­ре­ве­зен­ня па­са­жи­рів на місь­ких ав­то­бус­них мар­шру­тах за­галь­но­го ко­рис­ту­ван­ня у зви­чай­но­му ре­жи­мі ру­ху та у ре­жи­мі мар­шрут­но­го так­сі, по­да­них ав­то­мо­біль­ним пе­ре­віз­ни­ком ПП «Ше­пе­тівсь­ке АТП 16807» та за­яву ав­то­мо­біль­но­го пе­ре­віз­ни­ка ФОП Кри­вор­чу­ка В. М. бу­ло прий­ня­то рі­шен­ня про під­ви­щен­ня та­ри­фів на пе­ре­ве­зен­ня у гро­мадсь­ко­му тран­спор­ті", - йдеться у повідомленні Шепетівської міськради. 

Якими будуть нові тарифи?

  • по місту Шепетівка — 12,00 грн
  • до с. Судилків — 14,00 грн
  • до Д/к «Імпульс» — 14,00 грн

Нагадаємо, із 7 травня у Шепетівській територіальній громаді призупиняли роботу громадського транспорту. Все - через брак пального. Транспорт відновив свою роботу 13 травня. 

Відео дня

"Досягли домовленості з власниками АЗС про першочергову заправку комунального, громадського транспорту та екстрених служб, тому прошу водіїв приватних авто з розумінням ставитися до цього на автозаправних станціях", - сказав тоді міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up