У центрі Хмельницького сміттєвоз збив пішохода

У центрі Хмельницького сміттєвоз збив пішохода
  • Постраждалого чоловіка доставили до травмпункту.

ДТП трапилася сьогодні, 21 січня, близько п'ятої години ранку. 37-річний чоловік ішов регульованим пішохідним переходом на перехресті Кам'янецької та Героїв Майдану. Там його збив сміттєвоз, за кермом якого був 51-річний водій.

Внаслідок аварії пішохода доставили до травмпункту Хмельницької обласної лікарні. Про це сьогодні, 21 січня, повідомили у поліції Хмельницької області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наташа Кармалита

    Даю вам пораду: жити з громадою міста! Не цікаво хто, де, з ким зіткнувся! Наприклад, було цікаво, коли не було тривоги, а по усьому місті чули вибухи і спалахи! Ви щось про те знаєте?!!!!

    PutnickFree reply Наташа Кармалита

    Наташа, то до тебе білочка завітала хоча б тому що ти пишеш коментарі не по темі😉
  • viktor

    Треба не піщохода винуватити,а тих козлів шо сидять за кермом,а ви писаки мабуть маете кермо і звинувачуваете пішоходів,пішоходний пкркхід це моя тереторія як хочу так і перехожу.

    PutnickFree reply viktor

    Ага пішохід завжди правий, навіть коли мертвий!😂

    А тобі в голову не приходило, що власну дупу значно легше зупинити ніж кількатонний сміттєвоз😉

    Якщо будеш перед вантажівками та автобусами раптово вискакувати на "свою територію" , то і тебе ж така доля чекає і, до речі, машини у мене немає, так що за кермом буду не я, завдасиш клопоту комусь іншому і собі, якщо виживеш, або своїм рідним...
  • Ganibal

    Коли дорогу переходиш ,треба на дорогу дивитись ,а не е в телефон і музику і навушниках слухати, але водій тоже сліпий, як кажуть яке їхало таке й здибало =)))
  • PutnickFree

    пішохід виходить сліпий і глухий, бо такого маленького мерседеса не побачив😉

keyboard_arrow_up