У центрі Хмельницького в ДТП потрапило таксі: деталі

У центрі Хмельницького в ДТП потрапило таксі: деталі
  • Неподалік ЦУМу зіткнулися дві автівки.
  • На місці працювали медики та поліція.

У центрі Хмельницького сталася аварія сьогодні, 29 липня.  Було це близько 12 години, на перехресті вулиць Проскурівська та Свободи. Там зіткнулися “Mercedes-Benz” та “Chevrolet”. Остання автівка - таксі служби “7007”. Це підтверджують наліпки на транспортному засобі.

Очевидці розповіли журналістам vsim.ua, що на місце події прибула “швидка”. Також оформленням ДТП займалися працівники поліції. 

Як повідомила т.в.о старшого інспектора пресслужби УПП у Хмельницькій області Оксана Назар, внаслідок аварії ніхто не постраждав. На місці був складений протокол на водія таксі, за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому готуються до відкриття нових чергових садочків

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Артем Ширшов

    В водія шевроле стажу, більше ніж Вам років, єдиний білий шевроле з 2006+ року в таксі

    Anavilante Roch reply Артем Ширшов

    У нього був крововилив в мозок перед зіткненням, зараз у лікарні. Їхав дуже повільно, про це говорить сама пасажирка, що її дуже здивувало, бо зазвичай таксисті літають, мабуть йому вже було зле, коли він її підібрав.
  • Ґном Віктор

    Поліція мала б звернути увагу на таксистів. Вони- хами на дорозі і порушники ПДД.
  • Вова Вова

    Таксистів всіх треба на передачу, вони вжє зовсім обнагліли як хочуть так і їдуть нє дивлячись ні на знаки ні світлофори особливо службу БОЛТ.

keyboard_arrow_up