У влади просять відремонтувати дорогу по провулку Тракторному

У влади просять відремонтувати дорогу по провулку Тракторному
  • Автор звернення описує жахливий стан дороги.
  • Там щодня ходять дорослі і діти, які змушені долати "смугу перешкод", аби пройти тією ділянкою.

На сайті Хмельницької міської ради розмістили електронну петицію із проханням відремонтувати дорогу по провулку Тракторному (мікрорайон Старого аеродрому).

Автор, Пищенюк Людмила Вікторівна, мотивує таку необхідність тим, що по тій дорозі щодня ходять дорослі й діти. Є гостра необхідність в облаштуванні тротуару для пішоходів.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Хмельницькому на Automoto.ua.

Вона пише, що в цьому місці дорога у надзвичайно поганому стані. Це справжнє випробування як для водіїв, так і для пішоходів, які змушені долати "смугу перешкод", щоб проїхати тією ділянкою дороги.

Відео дня

Великі калюжі та болото після дощу чи танення снігу - це те, з чим доводиться стикатися щоразу після погіршення погодніх умов.

Владу просять звернути увагу на незручності, які спіткають дітей, коли вони йдуть до школи чи садочка, та дорослих, які добираються на роботу.

До кінця голосування залишилося 85 днів. Наразі пропозицію підтримали 13 осіб.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up