“Укрзалізниця” повертає платний проїзд: деталі

“Укрзалізниця” повертає платний проїзд: деталі
Фото - "Слово і Діло"
  • Платним є проїзд у неевакуаційних потягах і закордонних рейсах.

"Укрзалізниця" повідомила, що повертає платний проїзд. Зокрема, мова йде про неевакуаційні поїзди і закордонні рейси. При цьому евакуаційні потяги внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

Як вважають у компанії, повернення до систематизованого продажу квитків на міжнародні рейси дасть змогу пасажирам планувати свою подорож заздалегідь і гарантовано забезпечити собі місця у вагоні, адже посадка буде за квитками. Також додають, що трафік нормалізувався. 

Наразі вже 2,75 мільйона українців та громадян інших країн перевезли залізницею й доставили до безпечних місць.

Відео дня

"Ми бачимо нормалізацію трафіку за кордон: близько 12 тисяч пасажирів на день замість 20 тисяч ще тиждень тому. А відтак ми систематизуємо процес посадки і вводимо можливість цивілізовано придбати квитки та оплатити послуги перевізника. Це дозволить нам у свою чергу виконати свої зарплатні зобов'язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано вирушають у рятівні евакуаційні рейси, подекуди курсуючи по два тижні поспіль", - повідомило керівництво "Укрзалізниці".

Нагадаємо, евакуаційні поїзди не потребують придбання квитків. Посадка є безкоштовною, а пріоритетом користуються мами з дітьми. 

Актуальні рейси можна переглянути за посиланням. 

Читайте також:

Як і куди курсують потяги з Хмельницького?
 
 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up