Укрзалізниця запускає 4 нові міжнародні поїзди: які з них курсують через Хмельницький

Укрзалізниця запускає 4 нові міжнародні поїзди: які з них курсують через Хмельницький
Фото ілюстративне

Дізнавайтесь який маршрут потягів та як придбати квитки. 

Укрзалізниця оголосила про старт чотирьох нових потягів до міст Європи. Серед анонсованих маршрутів будуть потяги з Києва до Перемишля та з Харкова до Хелма. Деякі з них курсуватимуть через Хмельницький та Волочиськ. Продажі квитків на нові рейси міжнародного сполучення відкриті глибиною до 20 днів. Про це повідомляють у прес службі перевізника

Куди прямують нові потяги?

Поїзди прямуватимуть до Польщі, Молдови та Австрії. Деякі з них курсуватимуть через Хмельниччину, деякі оминатимуть область. 

№90/89 Київ – Перемишль (Польща) 

Потяг йтиме через Вінницю, Хмельницький, Волочиськ, Тернопіль. Виїзд з Києва відбуватиметься о 22:52, до Хмельницького о 04.16, до Волочиська о 05.29, до Перемишля об 11:13. Зворотний виїзд о 13:45, Волочиськ — о 22.23, Хмельницький о 23.29, Київ – 05:42.

Відео дня

Детальний розклад руху потяга дивіться у таблиці:

№ 351/352 Київ – Кишинів (Молдова)

Культовий «Потяг до перемоги» курсуватиме з 5 листопада. Цей поїзд матиме зручну стиковку по станції Унгени з можливістю пересісти на поїзд до станції Ясси (Румунія). Поїзд курсуватиме через день відправкою зі станції Київ-Пасажирський о 17:02.

Він оминатиме Хмельниччину, але йтиме через сусідню Вінничину. Прибуватиме на станцію Унгени о 07:53 та прибуватиме до столиці Молдови о 10:38. Зворотно рейс відправлятиметься о 17:45, проходитиме Унгени о 20:51 та прибуватиме до Києва об 11:48.

— «Потяг до перемоги», вагони якого розписані українськими митцями, протягом двох місяців подорожував усіма регіонами України, а також став місцем спеціального брифінгу держсекретаря США Ентоні Блінкена, — зазначають в Укрзалізниці. 

Фото: Укрзалізниця

До Польщі та Австрії

У перевізника зазначають, що в листопаді також надійдуть у продаж квитки на новопризначений поїзд Харків – Хелм (Польща), а з 11 грудня розпочне курсування новий щоденний рейс австрійської залізниці Відень (Австрія) – Чоп. Наразі інформації про детальний маршрут цих потягів на сайті немає. 

Пришвидшені потяги

Також два рейси, якими нині можна дістатися до європейських міст з 5 листопада пришвидшують на кілька годин. Це такі рейси:

До слова, потяг №23 Київ — Хелм зупиняється в Шепетівці. Детальний маршрут поїзда дивіться у таблиці:

Нові графіки курсування, а також квитки вже доступні на сайті booking.uz.gov.ua та в касах Укрзалізниці, зазначає перевізник. 

Інші міжнародні сполучення. Зображення: Укрзалізниця

Нагадаємо, у Хмельницькому через ремонт на 18 днів закривають залізничний переїзд по вулиці Івана Франка. Рух автомобілів через переїзд буде перекрито з 9.00 2 листопада до 18.00 18 листопада. Детальніше про це читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Spetscommando

    А де є  Чехія? Понад 250 тис. українців тут мешкає. Може більше. Ганьба. Чехія допомагає Україні як може. А ми що?

keyboard_arrow_up