Укрзалізниця запустила власний мобільний додаток

Укрзалізниця запустила власний мобільний додаток
Фото ілюстративне

У застосунку можна придбати квитки та отримати сповіщення про рейс. 

Укрзалізниця оголосила про запуск власного мобільного застосунку для продажу квитків та інформування пасажирів. Про це інформують на сайті перевізника

У новому застосунку користувачі зможуть:

  • Відео дня
    /li>

Тестування нового застосунку було проведене в липні. Відтак, він вже доступний для всіх користувачів на AppStore та Google Play Market.

Укрзалізниця є прямим продавцем квитків через застосунок, а відтак вартість квитків для пасажирів обіцяють максимально вигідну, адже будь-які додаткові комісії при оплаті відсутні.

Пасажири зможуть оплатити квитки безпосередньо в мобільному застосунку цифровою карткою за допомогою Apple Pay, Google Pay, або ж можна ввести дані банківської картки та зберегти їх у застосунку для оплат.

Міністр Мінцифри вказує, що під час війни «Укрзалізниця» стала одним із найважливіших елементів критичної інфраструктури.

— Укрзалізниця евакуювала тисячі людей із зони бойових дій та разом із нами організували виплати ВПО просто на вокзалах. А зараз тестуємо інтернет від Starlink у потягах, щоб ви завжди могли бути на зв’язку, — зазначив Михайло Федоров.

Наступним етапом діджиталізації Укрзалізниці стане розробка нового сайту, єдиного порталу бортових послуг та розвиток онлайн-замовлення звичних залізничних сервісів: перевезення авто у вагоні, послуг вокзальних портерів, пошуку загублених речей, бронювання лаунжу тощо.

До слова, Укрзалізниця запустила свій перший чат-бот у Viber та Telegram у січні 2021 року, а наприкінці минулого року чат-бот став доступним у Facebook Messenger та в Apple Messages. Наразі чат-бот Укрзалізниці налічує понад 264 тисячі зареєстрованих користувачів.

Нагадаємо, днями в Укрзалізниці запустили оплату квитків через Apple Pay. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit. А в Apple Messages доступний онлайн-чат зі службою підтримки. Детальніше про це читайте за посиланням

Також Укрзалізниця відновила курсування поїзда №55/56 сполученням Київ — Ясіня. Маршрут потяга пролягатиме через Хмельниччину. Він буде робити одну зупинку в обласному центрі. Детальніше про графік потяга та маршрут читайте в матеріалі Укрзалізниця відновлює рух потяга до Карпат

Нагадаємо, днями Укрзалізниця продовжила маршрут поїзда № 25/26 Одеса — Яремче до Ворохти. З Одеси поїзд вирушить за новим маршрутом 29 липня, а з Ворохти — 30 липня. Потяг зупиняється в Деражні, Хмельницькому, Волочиську.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up