В аварії біля Дунаєвець травмувалися троє людей

В аварії біля Дунаєвець травмувалися троє людей
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • «Daewoo» врізався у вантажівку. 

  • Водія та двох пасажирок легковика з травмами відправили до лікарні. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці, 1 лютого, поблизу міста Дунаївці Кам’янець-Подільського району. На трасі Н-03 сполученням «Житомир – Чернівці» легковик врізався у вантажівку. Про це інформують у поліції

За кермом «Daewoo Sens» був 20-річний житель села Зеленче. Він врізався у вантажівку марки «Iveco» під керуванням 59-річного хмельничанина.

Під час аварії постраждали водій та дві пасажирки легковика. Їх з травмами різного ступеню важкості доправили до лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження info та встановлюють обставини події.

Додамо, що цієї ночі дороги по області сніжило. У період з 17:00 минулої доби до 08:00 ранку на варті перебували 67 дорожників та 52 механізми, в черговому режимі — ще 50 спецмашин та 40 шляховиків. В Службі автомобільних доріг повідомили, що наразі ускладнень у русі, заторів та надзвичайних ситуацій немає. Покриття мокре, чорне. Видимість достатня.

Нагадаємо, ще 1 лютого із заходу прийшов сніговий циклон з інтенсивними опадами. Дороги засніжило. Пішоходів просять бути особливо обачними, адже є високий ризик утворення льодяної кірки на тротуарах. Натомість водіїв закликають поступатися дорогою спецтехніці, адже поки не проведуть обробку та очищення автодоріг — не буде безпечного руху транспорту загалом. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up