В ДТП на Хмельниччині загинуло 7 людей

В ДТП на Хмельниччині загинуло 7 людей
Фото - XM-inside
  • Зіткнулося 2 автобуси.
  • Є загиблі й травмовані.

На трасі між Хмельницьким та Тернополем сталася смертельна ДТП. Біля села Лозова Волочиської громади зіткнулися два автобуси. Це відбулося сьогодні, 16 березня, близько шостої ранку.

Внаслідок аварії загинуло 7 людей. Також є травмовані. Цю інформацію журналісту "ВСІМ" підтвердили в поліції Хмельницької області.

Відбулось зіткнення автобуса «Setar» під керуванням 61-річного жителя Донецької області та мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» (дані водія встановлюються), який перевозив переселенців з Дніпра в напрямку Тернополя.

Відео дня

"У результаті ДТП водій та 6 пасажирів мікроавтобуса загинули на місці події. Ще 9 пасажирів транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в Волочиськ. Наразі анкетні дані загиблих і потерпілих встановлюються. Водій та пасажир автобуса серйозно не постраждали", - повідомляють в поліції Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Vadum Ruban

    Два водія загинуло......

    Депутат , північтрас ,я тебе посадю за грати
  • Nadezhda Petrovna

    Боже  який  крик душі. Хочеться  кричати  на весь світ.
  • Вікуся Коваль

    Боже який жах одна біда   за бідою .
  • Ляна Ляна

    Дуже шкода людей! Чому на автобусах і маршрутках на поставити обмеження швидкості до 70 км на годину? Маю на увазі не законодавчими актами, а спеціальними пристроями в самому транспортному засобі.

    Тарас Замковий reply Ляна Ляна

    Ляна Ляна Такий важкий автобус і на 70 роздавив би легшого буса.

keyboard_arrow_up