В ДТП на проспекті Миру постраждали дві людини (ФОТО, ВІДЕО)

В ДТП на проспекті Миру постраждали дві людини (ФОТО, ВІДЕО)
  • Аварія трапилася сьогодні, 26 жовтня, біля зупинки "Медтехніка".
  • Водіїв деблокували з автівок рятувальники.

Аварія трапилася сьогодні, 26 жовтня, біля зупинки "Медтехніка". Близько 14:00 на проспекті Миру зіткнулися дві автівки. Не розминулися "Lada" та "ВАЗ". Автомобілі зазнали сильних пошкоджень. Допоки на місці аварії працювали патрульні, дорожній рух здійснювався за сигналом регулювальника. 

За інформацією рятувальників, які працювали на місці аварії, постраждали обидва водії. Працівники ДСНС деблокували їх із автомобілів. Далі водіїв забрали "швидкі". Про це журналісту vsim.ua, який знаходився на місці події, повідомив пожежний-рятувальник молодший сержант Олександр Ящук. 

Неподалік місця аварії розташовані різноманітні торгові точки. Продавчиня одного з кіосків розповіла, що моменту зіткнення автівок не бачила. Натомість чула сильний звук, що виник в результаті зіткнення двох транспортних засобів.

Відео дня

Щоб отримати інформацію про аварію, ми звернулися до УПП в Хмельницькій області. У пресслужбі повідомили, що справою займається Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області, оскільки дана ДТП з потерпілими. У ГУНП кажуть, що інформація стосовно аварії у них відсутня. Отож, хто займається дорожньо-транспортною пригодою наразі не відомо. Слідкуйте за оновленнями. 

Нагадаємо, два роки тому на цьому ж місці на проспекті Миру сталася смертельна аварія. Там зіткнулися “Lexus”  і “Opel”. Водій останньої помер у кареті “швидкої”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Sergiy Rozum

    Чи то у мене стрічка новин у Fb змінилась, чи це осіннє загострення???
  • Ваня Малюский

    Шкода обох водіїв не по своїй вині постраждали, а що з водієм есперо, його знайшли?
  • Лариса Силенко

    Я особисто знаю хлопця з іншого постраждалого автомобіля, лежить у важкому стані в лікарні. Він ніколи не порушує правила,це просто шок і жахіття
  • Ваня Малюский

    Я їхав одразу за 99
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera Від читача 20:28 У Хмельницькому до Дня Вишиванки влаштують святковий велопробіг у вишитих сорочках 19:07 На водосховищі Хмельницької АЕС спеціалісти зафіксували мор риби (ФОТО) 18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд 15:06 Жителя Хмельниччини взяли під варту за викрадення автівок на Рівненщині 14:28 Попрощались з 29-річним військовим Артемом Кушнером. Без тата залишилось двоє доньок photo_camera 13:59 Хмельничанка, яка продавала дитячий візок, втратила більше 30 тисяч 13:18 «Втрамбувались» у три яруси: житель Хмельниччини та інші «пасажири» намагалися перетнути кордон 12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров 10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up