В ДТП на проспекті Миру постраждали дві людини (ФОТО, ВІДЕО)

В ДТП на проспекті Миру постраждали дві людини (ФОТО, ВІДЕО)
  • Аварія трапилася сьогодні, 26 жовтня, біля зупинки "Медтехніка".
  • Водіїв деблокували з автівок рятувальники.

Аварія трапилася сьогодні, 26 жовтня, біля зупинки "Медтехніка". Близько 14:00 на проспекті Миру зіткнулися дві автівки. Не розминулися "Lada" та "ВАЗ". Автомобілі зазнали сильних пошкоджень. Допоки на місці аварії працювали патрульні, дорожній рух здійснювався за сигналом регулювальника. 

За інформацією рятувальників, які працювали на місці аварії, постраждали обидва водії. Працівники ДСНС деблокували їх із автомобілів. Далі водіїв забрали "швидкі". Про це журналісту vsim.ua, який знаходився на місці події, повідомив пожежний-рятувальник молодший сержант Олександр Ящук. 

Неподалік місця аварії розташовані різноманітні торгові точки. Продавчиня одного з кіосків розповіла, що моменту зіткнення автівок не бачила. Натомість чула сильний звук, що виник в результаті зіткнення двох транспортних засобів.

Відео дня

Щоб отримати інформацію про аварію, ми звернулися до УПП в Хмельницькій області. У пресслужбі повідомили, що справою займається Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області, оскільки дана ДТП з потерпілими. У ГУНП кажуть, що інформація стосовно аварії у них відсутня. Отож, хто займається дорожньо-транспортною пригодою наразі не відомо. Слідкуйте за оновленнями. 

Нагадаємо, два роки тому на цьому ж місці на проспекті Миру сталася смертельна аварія. Там зіткнулися “Lexus”  і “Opel”. Водій останньої помер у кареті “швидкої”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Sergiy Rozum

    Чи то у мене стрічка новин у Fb змінилась, чи це осіннє загострення???
  • Ваня Малюский

    Шкода обох водіїв не по своїй вині постраждали, а що з водієм есперо, його знайшли?
  • Лариса Силенко

    Я особисто знаю хлопця з іншого постраждалого автомобіля, лежить у важкому стані в лікарні. Він ніколи не порушує правила,це просто шок і жахіття
  • Ваня Малюский

    Я їхав одразу за 99
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up