В Хмельницькому районі в кювет знесло “Славуту”: в машині було двоє дітей

В Хмельницькому районі в кювет знесло “Славуту”: в машині було двоє дітей
Фото з сайту ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Вчора,14 грудня, близько 18-ї години, біля села Іванківці сталася ДТП.
  • Через слизьку дорогу автомобіль ЗАЗ-1103 “Славута” знесло з проїжджої частини.
  • На момент аварії в машині було четверо пасажирів.

Минулої доби,14 грудня, близько 18-ї години, неподалік села Іванківці Хмельницького району, автомобіль  ЗАЗ-1103 “Славута” злетів у кювет. Дорога була слизькою, тому водій не впорався з керуванням і з’їхав з проїжджої частини. На момент ДТП в машині було четверо людей, двоє з них - діти. Жоден з пасажирів не постраждав.

На місце події прибули рятувальники. “Славуту” витягли на проїжджу частину за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та лебідки. Після чого ЗАЗ продовжив рух. Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ievgen Pervushyn

    через слизьку дорогу? ви серйозно? може через неуважність водія?

    Ievgen Pervushyn reply Ievgen Pervushyn

    Roman Hrysevych а стосовно 90+90=180 — в тебе з фізикою проблеми

    Ievgen Pervushyn reply Ievgen Pervushyn

    Roman Hrysevych звичайно. є така штука, як уважність і відповідальність. а також зважання на стан і можливості свого авто відповідно до стану і ситуації навколо. що б не було на дорозі: сніг, калюжа чи крига, винен водій, який не зреагував вчасно. слизька дорога винна настільки, наскільки винна лавка, за яку зашпоркнувся маленький хлопчик

    Roman Hrysevych reply Ievgen Pervushyn

    Женя, так буває. Минулої зими на рівній трасі при швидкості не більше 90 км/г мене викинуло на зустрічку - просто сніг під колесом. А там їхала машина назустріч... Якби не пішов так само в кущі - були б трупи, бо 90 + 90 = 180 км/г. Взимку може статись халепа навіть в найуважнішого водія. Сніг то не іграшки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up