В поліції повідомили деталі ДТП у Хмельницькому районі, в якій загинула одна людина

В поліції повідомили деталі ДТП у Хмельницькому районі, в якій загинула одна людина
  • Аварія трапилась на автодорозі «Стрий - Кіровоград - Знам’янка».
  • Одна людина загинула на місці, троє отримали травми.

Правоохоронці встановлюють обставини вранішньої аварії із загиблим у Хмельницькому районі. Поблизу села Голосків не розминулись два автомобілі  - "Toyota Highlande" і "Mercedes-Benz S 500". За попередньою інформацією, 39-річний житель Київської області на автомобілі "Toyota" виїхав на зустрічну смугу руху. Там він врізався у  "Mercedes", яким керував 61-річний тернополянин. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Від отриманих травм на місці загинув водій "Мерседесу".  Водій "Тойоти" та його пасажирка - 35-річна киянка травмувались. Також постраждав і 13-річний житель Тернополя, який був в салоні "Мерседесу". Всіх потерпілих госпіталізували до лікарні.

Слідчі за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження». Триває слідство. Наразі поліція встановлює всі обставини трагедії. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Палиг

    Бидло на дорогах
  • Valentina Cavazza

    Чи ви ті права покупляли чи не дотримуєтеся правил дорожнього руху люди будьте серйозними куди ви спішите, що діється кожин день по скілька ДТП …
  • Николай Юрковский

    Вчора їхав на Хмельницький і бачив цю аврію! Жах! Там прокляте місце (вже не одне ДТП було з смертельними випадками), плюс там суцільна жовта роздільна полоса. Порушення ПДР, перевищення швидкості призвели до таких жахливих наслідків!

keyboard_arrow_up