Велосипедист опинився в реанімації після ДТП з мотоциклом

Велосипедист опинився в реанімації після ДТП з мотоциклом
Фото з місця ДТП з велосипедистом. Світлини тут і далі поліції Хмельницької області.
  • У Хмельницькому районі за минулу добу трапилося три ДТП із постраждалими.
  • Серед травмованих - 14-річний підліток, на якого наїхав бус на Львівському шосе.

Протягом неділі, 18 червня, в Хмельницькій області сталася 21 аварія. Із них 3 із постраждалими.Всі вони трапилися у Хмельницькому районі.

Найбільше постраждав 69-річний чоловік в селі Гелетинці. Він рухався на велосипеді по вулиці Центральній. Через невстановлені поки обставини, він зіткнувся із мотоциклом Viper, який керував 22-річний місцевий мешканець.

Внаслідок аварії велосипедист опинився в реанімації. Його було госпіталізовано до Хмельницької обласної лікарні.

Відео дня

Серед постраждалих є 14-річний підліток. Він травмувався внаслідок наїзду на нього мікроавтобуса «Mercedes». Це сталося на Львівському шосе у Хмельницькому о 14:50. За кермом автомобіля був 68-річний чоловік із Дунаєвецької тергромади.

У Заставцях Старокостянтинвської громади травми отримав 52-річний чоловік. Його руку притисло кузовом вантажівки до металевого паркану. Сталося це тоді, коли "ГАЗ 3707" рухався заднім ходом. За кермом був 58-річний чоловік.

Ще одна автопригода сталася у Хмельницькому близько 14:50 по вул. Львівське шосе. 68-річний житель Дунаєвецької тергромади, керуючи мікроавтобусом «Mercedes», допустив наїзд на 14-річного підлітка. Внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження.

"У всіх трьох випадках слідчі райуправління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють  усі обставини події", - повідомляють в поліції Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up