Влетів в авто. У Хмельницькому за ДТП оштрафували велосипедиста (ВІДЕО)

Влетів в авто. У Хмельницькому за ДТП оштрафували велосипедиста (ВІДЕО)
  • Водій двоколісного пошкодив чуже авто та втік.

Ввечері 20 квітня до хмельницьких патрульних надійшло звернення про дорожньо-транспортну пригоду від водія авто. Він повідомив, що невідомий чоловік рухаючись на велосипеді, здійснив наїзд на його автомобіль Suzuki Vitarа.

Авто отримало механічні пошкодження капоту та переднього бампера. Та відповісти за пошкодження водій двоколісного не захотів, він поїхав геть. За словами чоловіка, велосипедист проігнорував його прохання зупинитись.

Патрульні, які прибули на місце події, зібрали відповідні матеріали, щодо дорожньо-транспортної пригоди, залишення місця події та передали колегам із відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. Як повідомили в УПП, вже сьогодні, 21 квітня, вони встановили особу велосипедиста та склали на 24-річного місцевого жителя два протоколи:

Відео дня

- за статтею 124 (Вчинення ДТП з матеріальними збитками) КУпАП;

- за статтею 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Читайте також: У ДТП на Кам'янецькій потрапило одразу три авто (ФОТО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Miroslav Mikhalthuk

    Боги доріг автомобілісти,усе решта повинно розступитись
  • Николай Домашов

    И в темное время, суток пусть одевают светоотражающие жылеты.

    Serhii Leniuk reply Николай Домашов

    Так і катаюсь👍

    Oleg Oleg reply Николай Домашов

    Николай Домашов можеш і так зробити, тільки потужний, щоб наскрізь світив😂😂

    Николай Домашов reply Николай Домашов

    Serhii Leniuk а фонари в заднее место.

    Serhii Leniuk reply Николай Домашов

    Николай Домашов для этого можно всего лишь повесить сзади красный фонарик и спереди белый
  • Олег Боднар

    Давно пора, ці хрустики "їздюють" ніби безсмертні.
  • Nataly Petlyk

    Це якийсь адекватний водій був , пощастило велосипедисту , якби на іншого натрапив , то сам велосипедист би шукав поліцейських ,щоб попросити захисту . Ну влетів вже в авто , так сталося , то вчини чисто по людськи , скажи , сорян , брате , зловив гаву , давай прикинемо , скільки маю тобі відшкодувати . Але для чого тікати ? Це ж маленьке місто , все рівно знайдуть , або поліція , або водій з друзями ,якому пошкодив авто . Ну таке .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up