Водій фури, яка протаранила маршрутку під Кам'янцем, може сісти на 12 років

Водій фури, яка протаранила маршрутку під Кам'янцем, може сісти на 12 років

Поліція підозрює 43-річного жителя Молдови, який керував вантажівкою «DAF». Водія маршрутки, який перевозив пасажирів нелегально, не каратимуть.

Чергова аварія на «тещиному язику» під Кам’янцем-Подільським забрала життя чотирьох людей. По даному випадку поліція відкрила кримінальне провадження. Вже сьогодні, 13 жовтня, оголосять про підозру водію вантажівки «DAF». 43-річного жителя Молдови затримали вчора ввечері. Згідно частини 3 статті 286 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції в Хмельницькій області.

Водій маршрутки поки перебуває у лікарні. Як і ще десять пасажирів, яких він перевозив нелегально.

 - Згідно пояснень власника мікроавтобуса, він позичив його куму, аби той зустрів дружину в Хмельницькому. Той вирішив підзаробити і назбирав людей до Хмельницького. Хоча не мав права цього робити. У перевізника, який володіє транспортним засобом, дозвіл на інший маршрут. Та й автомобіль згідно документів розрахований не на 18 місць, а на 8. Переобладнаний власником він був самовільно. Ми уже ловили його на цьому і попереджали. Більше поки не можемо зробити, оскільки діє мораторій на перевірки, - розповів «ВСІМ» спеціаліст «Укратрансбезпеки» в Хмельницькій області Олег Вакалюк. 

Відео дня

Тим часом у соцмережах активно обговорюють проблематику ділянки дороги, на якому трапилася чергова смертельна аварія. Користувачі нарікають на бездіяльність влади. Мовляв, та нічого не робить, щоб втілити проект іншого шляху з Кам'янця до Хмельницького. Пропонують також запровадити постійне чергування поліцейських на "тещиному язику".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Шпулак

    "Дав куму зустріти дружину, той вирішив підзаробити"

    Хтось вірить у це?

    Юрий Yuoras reply Андрей Шпулак

    Просто он куму дает каждый  день  жену встретить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up