Водій влетів у паркан і залишив місце ДТП. Що вирішив суд

Водій влетів у паркан і залишив місце ДТП. Що вирішив суд
Фото ілюстративне
  • Водій «Volkswagen Golf» на швидкості в’їхав у паркан.
  • У ДТП він зізнався, коли був нетверезим.

ДТП сталася 29 травня, в селі Лісоводи Городоцької тергромади. Там водій автомобіля «Volkswagen Golf» на швидкості “влетів” у паркан. Після скоєного, місце аварії він залишив. Про те, що сталася ДТП чоловік зізнався правоохоронцям, будучи п’яним. Його нетверезий стан підтвердили за допомогою приладу “Драгер”. Результат - 1,61 проміле, що в 5,5 раза перевищував норму. 

Городоцький районний суд визнав водія винним за трьома статтями КУпАП -  ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду), ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна), 122-4 (Залишення водіями транспортних засобів місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні). 

На чоловіка було накладено адміністративне стягнення – 34 тисячі гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. Однак постанову суду оскаржив представник потерпілої - власниці паркану, а також захисник водія.

Відео дня

Хмельницький апеляційний суд залишив постанову місцевого суду без змін, а апеляційні скарги – без задоволення. Отож, водію призначили штраф 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. 

Читайте також: ДТП в Шепетівці: загинув велосипедист

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up