Встановити додаткову зупинку перед АС-1 просить хмельничанка Ганна

Встановити додаткову зупинку перед АС-1 просить хмельничанка Ганна
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Ганна Степанівна просить встановити зупинку "за вимогою" біля магазину "Фасад" на проспекті Миру.
  • Жінка скаржиться, що відстань між зупинками "Меморіал пам'яті і "АС-1" занадто велика.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 11 лютого. Звернення розмістили у розділі "Благоустрій міста та будівництво".

Автор звернення, Пасічник Ганна Степанівна, просить встановити додаткову зупинку на проспекті Миру. А саме, дозволити зупинку "за вимогою" біля магазину "Фасад". Жінка зазначає, що відстань між зупинками "Меморіал пам'яті та "АС-1" занадто велика, тож пасажирам не комфортно добиратися до потрібного пункту. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ГАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Петиція поки що набрала 4 голоси. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 86 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • оператор 4 Инна

    Ми  в телеграмі - https://t.me/khmnews

  • Анонім

    Пропоную зробити зупинки для парних номерів маршруток біля не парних номерів стовпів, а для не парних номерів маршруток біля  парних номерів стовпів.

    2 reply Анонім

    А ви перед тим як це писати візьміть будь-який вантаж в руки і приїдьте на автовокзал. не всі мажори катаються на власних авто чи таксі. Є ще малозабезпечені верстви населення, студенти і т.д.

    Poshtar Boba reply 2

    для малозабезпечених з вантажем є зупинка "Автовокзал" навпроти автовокзалу і через дорогу від автовокзалу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up