Втікав та погрожував: як у Хмельницькому п'яний водій не хотів "здаватися" патрульним (ВІДЕО)

Втікав та погрожував: як у Хмельницькому п'яний водій не хотів "здаватися" патрульним (ВІДЕО)
  • Чоловік сів за кермо п'яним та порушив правила.
  • Коли його попросили зупинитися, він лише сильніше натиснув на газ. Але втекти все ж не вдалося.
  • Тепер чоловіку доведеться відповісти перед законом.

Хмельницькі патрульні продовжують ловити нетверезих водіїв. Так, ввечері 13 серпня на лінію 102 надійшов виклик, що на вулиці Вінницьке шосе їде п'яний водій на ВАЗ. Правоохоронці прибули на місце виклику. Вони одразу побачили ВАЗ, до слова, авто мало пошкодження, а водій порушував правила руху. Увімкнувши спеціальні світлові та звукові сигнали, правоохоронці подали вимогу про зупинку. Але водій лише прискорився.

Наздогнати його вдалося лише на вулиці Молдавській. За кермом авто сидів 51-річний місцевий мешканець. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду відмовився.

На порушника патрульні склали:

Відео дня
  • протокол за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП;
  • протокол за статтею 122-2 (не виконання водіями вимог про зупинку) КУпАП;
  • постанову за частиною 2 статті 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Детальніше у відео:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Amail G

    ..порушник: шо з літ, - то з розуму
    респект патрульним за витримку і шкода, що вони змущені витрачати час на таке "спілкування", особливо після згадки про рушницю в хаті...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up