"Я Бог": екс-директор Хмельницького палацу творчості влаштував кілька ДТП на краденому авто

"Я Бог": екс-директор Хмельницького палацу творчості влаштував кілька ДТП на краденому авто
  • В Одесі правоохоронці з погонею ловили водія, який спочатку зіткнувся з парканом, потім ще з двома автомобілями і врешті, в'їхав у дерево.
  • Під час затримання кермувальник назвався Володимиром Гулою та проголосив себе Богом, також він заявив, що амфетамін – це не наркотик.

Вранці 25 жовтня в Одесі чоловік під дією наркотиків на краденому авто влаштував кілька ДТП та зіштовхнувся з автомобілем патрульних. 

Рухаючись на авто Subaru 41-річний чоловік зіткнувся з парканом та двома автомобілями, в результаті чого був травмований один із їх кермувальників. Коли ж порушника спробував зупинити екіпаж патрульної поліції, той проігнорував вимогу зупинитися та, в’їхавши в службову автівку правоохоронців, кинувся тікати.

Затримати зловмисника вдалося тоді, коли він заїхав на територію одного з навчальних закладів і зіткнувся з деревом. Про це повідомили у пресслужбі Головного Управління Нацполіції Одеської області,

Відео дня

Відеозаписи деяких фрагментів пересування зловмисника і його затримання оприлюднили у соціальних мережах. На одному із них неадекватний гонщик розповів, що його звуть Гула Володимир Валентинович, і що він Бог. Окрім того, він зізнався, що вживав амфетамін, додавши, що це "не наркотик". 

Як повідомили в поліції, виявилося, що чоловік вкрав ключі від автівки у відвідувачки розважального закладу, в якому відпочивав. 

Після затримання водія направили на медичний огляд для встановлення стану наркотичного чи алкогольного сп’яніння. Також в поліції відкрили провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей, — дванадцять років позбавлення волі. 

Нагадаємо, Гула Володимир Валентинович був призначений директором Палацу творчості дітей та юнацтва у Хмельницькому в 2017 році. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (79)
  • Владимир Ильченко

    Ему ничего не будет, у него даже права не забирут,ещё и денег дадут,ето  же ,Украина
  • Юрий Мищенко

    творческая личность епта
  • Виталий Москаленко

    Что вы хотите, творческий человек🤣
  • Александр Дорошенко

    вот это ценный кадр
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up