Як оплатити проїзд, де купити електронний квиток і як його поповнити у Хмельницькому

Як оплатити проїзд, де купити електронний квиток і як його поповнити у Хмельницькому
  • Відповіді на найпоширеніші питання, які виникають у хмельничан після зміни оператора електронного квитка.

Із 1 березня в Хмельницькому розпочав роботу новий оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду «СІТІ КАРД СИСТЕМ». Також в тролейбусах запрацювали нові валідатори, в продажу з’явилися нові електронні квитки. Управління транспорту та зв’язку міської ради надає відповіді на найпоширеніші запитання які виникають у хмельничан стосовно користування, поповнення, придбання електронних квитків:

Як поповнити електронний квиток?

Поповнити картку можна у додатку, на сайті або у терміналах самообслуговування CityСard. Термінали самообслуговування CityСard для купівлі та поповнення електронних карток знаходяться за адресами:

  • Відео дня
    /li>

Триває робота з встановлення платіжних терміналів для купівлі та поповнення електронних квитків в торгових мережах. До кінця березня буде розташовано 32 термінали самообслуговування.

Як поповнити електронні картки?

2. за допомогою додатка CityСard:

- скачати додаток Citycard (якщо скачали додаток раніше 08.03.2024, необхідно оновити).

Як зареєструватися в додатку CityСard?

- здійснити реєстрацію у додатку Вас, як користувача додатку (відкрити додаток, перейти у меню (зліва), обрати «Вхід», далі у вікні, що відкриється, обрати «Реєстрація», ввести номер телефону та підтвердження коду на телефон, та обрати пароль, що складається з 6 цифр і підтвердити його).

Для перегляду маршрутів додаток доступний без реєстрації і входу. Реєстрація лише для поповнення електронного квитка, додавання його у додаток, перегляд виписок і моніторинг поїздок.

Як додати електронні картки у додаток CityСard:

- натиснути «Операції з картками»;

- ввести 12 цифр картки попереднього оператора або ж 10 цифр електронного квитка CityСard;

- натиснути «Запит»;

- натиснути на зірочку;

- ввести ім’я Вашої картки;

- натиснути «Зберегти»;

- Ваша картка з’явиться на основному екрані, для перегляду пролистати екран вліво-вправо.

У додаток можливо додати декілька карт.

Як поповнити електронні картки у додатку CityСard:

Переглянути поповнення можете одразу у додатку, відкривши Вашу картку. Більш детальну інформацію Ви можете переглянути відкривши «Виписка картки».

Поповнення через термінал самообслуговування CityСard:

Електронний квиток – це квиток для безконтактної оплати проїзду у громадському транспорті (автобус, тролейбус).

Види електронних квитків:

– пластикова картка, яка має унікальний номер, QR-код;

– QR-квиток, що генерується у мобільному додатку.

Види карток CityСard

Неперсоніфікований електронний квиток – електронний документ на основі безконтактної електронної пластикової картки, що використовується як єдиний платіжний інструмент для оплати проїзду у громадському транспорті.

Пільговий електронний квиток — електронний документ для оплати проїзду за тарифом «Пільговий», що використовується як платіжний інструмент у громадському транспорті.

Після введення в роботу своєї системи новим оператором, уповноваженим на впровадження електронного квитка в місті Хмельницькому, мешканцям Хмельницької міської територіальної громади не потрібно проводити будь-яких додаткових дій, пов’язаних із користуванням звичайними та пільговими картками, які були видані раніше! Тобто, всі картки функціонують та немає потреби їх замінювати.

Способи оплати проїзду:

Як перевірити баланс транспортної картки CityCard?

Скільки коштує картка CityCard?

Пільговим категоріям громадян транспортна картка видається безплатно в кард-центрі CityCard (вул. Соборна, 71). З собою потрібно мати:

• паспорт;

• документ, який надає право на безоплатний проїзд в громадському транспорті;

• довідку про реєстрацію місця проживання або місця перебування.

Видача електронного квитка здійснюється особисто пільговику!

Перевезення пільговиків - внутрішньо переміщених осіб здійснюється за наявності документа, який надає право на безплатний проїзд в громадському транспорті та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Щоб отримати або замінити зламаний пільговий електронний квиток для безплатного проїзду в громадському транспорті, Вам необхідно звернутися до товариства з обмеженою відповідальністю «СІТІ КАРД СИСТЕМ» (м. Хмельницький, вул. Соборна, 71).

Додаток CityСard

Відтепер кожен власник смартфону зможе оплачувати проїзд у громадському транспорті міста Хмельницького за допомогою спеціального мобільного додатку.

Застосунок можна безкоштовно завантажити через сайт CityCard. Мобільний додаток доступний у App Store та Google Play.

Завдяки застосунку хмельничани матимуть доступ до карти міста, балансу та зможуть простежувати рух автобусів і тролейбусів.

Переглядати карту міста, перевіряти баланс і бачити, коли автобуси та тролейбуси під’їжджають до зупинки, тепер набагато простіше!

Ви можете не тільки спостерігати за рухом міського транспорту, бачити розташування терміналів поблизу, а й дізнатися час відправлення автобусів і тролейбусів. Всі ці функції безкоштовні.

Для перегляду маршрутів, POI (найцікавіші місця міста Хмельницький), оголошень додаток доступний без реєстрації і входу. Реєстрація лише для поповнення електронного квитка, додавання його у додаток, перегляду виписок і моніторингу поїздок.

У додатку є такі опції (рубрики):

Операції з картками

Даний функціонал призначений для додавання електронного квитка у застосунок з метою перегляду балансу транспортної картки, онлайн-оплати, перегляду виписок та моніторингу поїздок.

Планувальник поїздок

У мобільному додатку можна спланувати маршрут.

Найближча зупинка

У мобільному додатку можна переглянути найближчу зупинку.

Маршрути

Даний функціонал призначений для спостерігання за рухом міського транспорту, перегляду в онлайн-режимі руху транспортних засобів. Обираєте у додатку потрібний Вам тролейбус (наприклад: Т7А). На карті відображаються тролейбуси, які курсують за вказаним маршрутом. Також є опція «змінити напрямок» (побачите кількість тролейбусів, які курсують в зворотньому напрямку).

POI

Найцікавіші місця міста Хмельницький та Хмельницької області представлені у цій рубриці.

Контакти

Працює кол-центр за номером телефону: (093) 063-11-00 та офіс «СІТІ КАРД СИСТЕМ», який знаходиться за адресою: вул. Соборна, 71.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00.

З інформацією про роботу нового оператора можна ознайомитися на офіційному сайті «СІТІ КАРД СИСТЕМ» або сторінці у мережі фейсбук.

Також нагадаємо, що період написання заяв щодо повернення коштів з електронних гаманців продовжили і тепер відповідні документи можна подати протягом березня. Для написання заяв Ви можете звернутись за наступними адресами у м. Хмельницькому:

При собі необхідно мати електронний квиток, паспорт та ідентифікаційний код.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Tereshenko

    А оплатити проїзд у водія можна ?
  • Olga Khmelevskaya

    Брехня! Поповнити старі транспортні карти через додаток СітіКард неможливо. Через банки - неможливо. А 4 термінали поповнення на все місто - це навіть не смішно(

    Було все нормально. Ні, треба ж споганити , і по новому кошти витратити . А про зручність та простоту для громадян ніхто не чув , по ходу

    читач34 reply Olga Khmelevskaya

    брехня саме йде від вас! вчора поповнили старі картки через додаток. все пройшло! безвідповідально обс*ирати щось тільки тому, що те "щось" нове і незрозуміле для ваших мізків)
  • Вова

    несколько опыта использования новой системы. Ну во-первых в терминалах работает NFS-оплата ( если через банк 7 грн). Если поставите CityСard (упаси боже))) начнется цирк. (регистрация обязательна). NFS- начнет снимать деньги со счета CityСard. Про банковский счет, все забудьте. Выбора там никто не предоставляет. (правда 6грн). талона тоже нет. Работает по принципу электронного билета, поднесли деньги сняло, и все, контролеру я так понимаю надо второй раз к его терминалу телефон подносить. Это первая поездка, вторая поездка сообщение: термiн дii минув. Все привет, разбираться, если честно в тролейбусе не было ни времени ни желания. Хоть там и оставалось гривень 20 снес нахрен рукожопое приложение. и и езжу через стандартный NFS через банк. CityСard- необходима инструкция Том1 не менее. интуитивно и быстро вы там ничего не поймете. Потому не заморачивайтесь.
  • Ігор Ковальчук

    Відьмі щось не подобається? Отже зроблю по другому😂😂

keyboard_arrow_up