Які автобусні маршрути «Електротрансу» найприбутковіші (ІНФОГРАФІКА)

Які автобусні маршрути «Електротрансу» найприбутковіші (ІНФОГРАФІКА)
  • Виторг найбільш та найменш прибуткових маршрутів відрізняється у 70 разів.

Автобус №3 вже більш як три тижні курсує по-новому — з Озерної через центр та Дубове до кладовища Раковому. Такий маршрут діє від 17 жовтня, доти транспорт розвертався у Дубовому і прямував на Озерну. Оператором маршруту є комунальне підприємство «Електротранс».

Згодом, 2 листопада, журналіст vsim.ua звертався до директора «Електротрансу» Сергія Бобуха з питанням про те, яким був виторг з початку роботи маршруту за новим напрямком. Він називати цей показник відмовився та попросив написати запит. Журналіст зробив це, попросивши надати інформацію про всі автобусні маршрути комунального підприємства.

В отриманій відповіді управління транспорту міськради вказало дані щодо виторгу семи автобусних маршрутів, в тому числі одного приміського. При чому як загальну суму за жовтень, так і за період 1-16 жовтня (коли автобус №3 їздив за старим маршрутом) та 17-31 жовтня (коли автобус №3 їздив за новим маршрутом).

Відео дня

Під час аналізу даних перш за все впадає у вічі значна різниця виторгу між різними маршрутами. Так, рекордсменом був автобус №35, який «заробив» понад 507,8 тисячі гривень. А найменший виторг був за маршрутом №4 — трохи більш як 7,2 тисячі гривень. Таким чином виторг за обома маршрутами відрізняється приблизно у 70 разів.

Що ж до автобуса №3, то після зміни його маршруту виторг, судячи з даних управління транспорту, зріс приблизно у 3,6 раза. Якщо у першій половині жовтня, коли він їздив по-старому, зібрали майже 14,9 тисячі гривень, то у другій половині місяця, коли він став їздити по-новому, зібрали майже 53,5 тисячі гривень. Виторг за кожним маршрутом протягом жовтня переглядайте в інфографіці. Після неї ви можете переглянути схему всіх згаданих маршрутів. На кінцевих зупинках позначені їхні номери. Схеми маршрутів також можна переглядати на сайтах eway.in.ua та city.dozor.tech.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Роганська Людмила

    35 - це тролейбусний маршрут, але ж ні, треба поставити туди маршрутки.
    А в тролейбус більше влазить і форм оплат проїзду там більше, і сам проїзд дешевший
  • Ivan Petrov

    Ой як цікаво, беремо маршрут №4 з виторгу віднімаємо хоча б тільки вартість ПММ та зарплату з нарахуваннями водіїв. Що знову збитки??? А чому, тому що хазяїна немає, інший транспорт їздить і навряд чи має збитки, а на комунальний все списати можна!!!
  • Bronislav Melnik

    Ніяких ремонтів доріг, приміщень тощо. Кошти міста поаинні направлятися на перемогу, підтримку наших воінів, зброю амоніцію...
  • Kosovskyi Ruslan

    Що у вас з математикою??? Не в 725, а в 70 разів.

keyboard_arrow_up