“Їхали з відпочинку”. Дізналися, хто загинув у ДТП з поліцейським на Хмельниччині

“Їхали з відпочинку”. Дізналися, хто загинув у ДТП з поліцейським на Хмельниччині
Фото зі сторінки сестри загиблої у Facebook
  • Аварія, яка сталася у Хмельницькому районі 1 серпня, сколихнула багатьох людей.
  • У ній загинула вся сім’я разом із 2-річною дитиною.
  • У скоєному підозрюють патрульного, який був за кермом іншої автівки.
  • Журналістка vsim.ua дізналася, хто загинув у моторошній ДТП, а також інші деталі, про які не повідомляють правоохоронці. 

“Дуже жахливе ДТП”, “досі не можу прийти до тями” - такими словами очевидці описують аварію, яка сталася у Хмельницькому районі. Трагедія сталася у неділю, 1 серпня, неподалік Красилова. Там зіткнулись два автомобілі - «Mercedes E 200» і «Dacia Logan». 

Слідство попередньо встановило - водій «Mercedes» виїхав на зустрічну смугу. Таким чином відбулося зіткнення з іншою автівкою, в якій їхали троє мешканців Львова - чоловік, дружина і їхній 2-річний син. В результаті, всі троє загинули на місці події. 

Тим часом правоохоронці з’ясували інший факт - за кермом «Mercedes» знаходився інспектор сектору реагування патрульної поліції. Його затримали і вже повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох осіб (частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України). 

Відео дня

Наразі вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Досудовим розслідуванням займається теруправління ДБР у місті Хмельницькому. Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Все це - офіційна інформація, яку надали правоохоронці представникам ЗМІ. Однак очевидці смертельної аварії мають інші подробиці. 

З власних джерел журналістці vsim.ua стало відомо, що в «Mercedes», за кермом якого був поліцейський, знаходився його колега. Після того, як сталася аварія, він залишив місце події і втік. На його розшуки залучили щонайменше десяток працівників поліції. Пошуки тривали кілька годин. Згодом його виявили в одному з травмпунктів. 

Факт залишення пасажиром місця події підтверджують і свідки ДТП. Про це пишуть в соцмережах. 

Крім того, люди повідомляють ще одну деталь, про яку не кажуть правоохоронці. Розповідають, що пасажир «Mercedes» перед втечею забрав відеореєстратор з автівки загиблої сім’ї. 

 


 


 

“Нестерпно пережити таке”

Журналістка vsim.ua дізналася про тих, хто загинув. У автівці був 38-річний Андрій, його дружина 39-річна Алла та їхній 2-річний син Михайлик. Усі разом їхали з відпочинку до рідного міста Алли, у Рівне. Про все це розповіла сестра загиблої - Катерина. 

Загалом сім’я львів’ян складалася із 4 осіб. У них залишилася 16-річна донька Дарина. Загиблий Андрій був її вітчимом. Дівчинка мала їхати на відпочинок із ними. “В останній момент мама відпустила її до друзів, в інше місто”, - розповіла сестра загиблої.

Сім’я жила в самому Львові. Андрій займався власною справою - виготовленням меблів. Алла була у декретній відпустці, адже виховувала 2-річного Михайлика. Колишня колега по роботі жінки розповіла, що до вагітності, вона працювала землевпорядником. 

Сестра загиблої Алли розповіла, що усіх трьох поховали вчора, 3 серпня. Сім’я спочиватиме на одному з кладовищ Львова. 

Возможно, это изображение (1 человек и улыбается)
Фото загиблої Алли з її сторінки у Facebook

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Антон

    Новачок виноват, в отставку его
  • Надія Боднар

    Люди знають хто це був. Якщо його не знайдуть,  не посадять, тоді нового  міністра першого треба притягувати до відповідальності.
  • Igor Volanskiy

    І що нового?? “журналістка""
  • Macryhuna Olya

    Це жахлива трагедія.Хай з Богом спочивають

keyboard_arrow_up