За день на Західно-Окружній оштрафували 30 водіїв за перевищення швидкості

За день на Західно-Окружній оштрафували 30 водіїв за перевищення швидкості
Фото прес-служби УПП у Хмельницькій області
  • У Хмельницькому патрульні почали контролювати швидкість руху авто.

  • Проте роблять це лише на одній вулиці.

Прилади для вимірювання швидкості руху авто TruCam вже використовують у Хмельницькому. Контролюють швидкість патрульні на вулиці Західно-Окружній. Розпочали робити це вчора, 19 вересня. І вже встигли оштрафувати перших порушників. Їх у перший день контролю було понад 30. Про це сьогодні, 20 вересня, повідомляє прес-служба УПП у Хмельницькій області.

Дозволена швидкість руху в населеному пункті становить 50 км/год. Проте штрафують лише тоді, коли швидкість сягне 70 км/год. Розмір штрафу становить 255 гривень. Проте якщо машина буде їхати зі швидкістю понад 100 км/год, водію доведеться заплатити більше — 510 гривень.

Читайте також: На хмельницьких дорогах зросте кількість зон контролю TruCam: де ловитимуть порушників (МАПА)

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Николай Бесмертный

    Гарно хлопці заробили на карман
  • РОМАН ГАВРИЛЕНКО

    Можна не зупинятись
  • Александр Карчевский

    30 оштрафували, з 50-ти взяли по 200-400 ..
    Гарний "бізнес ".
  • ttt7

    Сезон охоты начался,  скоро еще и фары надо за городом будет включать.. все кушать хотят) а планы не спят)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up