Загибла 11-річна дівчинка та 42 аварії: хроніка ДТП у Хмельницькому

Загибла 11-річна дівчинка та 42 аварії: хроніка ДТП у Хмельницькому
Аварія на Старокостянтинівському шосе 19 жовтня. Внаслідок неї загинула 11-річна дівчинка
  • На Старокостянтинівському шосе легковик зіткнувся з мотоциклом.

  • Останній відкинуло на дитину, внаслідок чого вона загинула.

  • Порівняно з попереднім тижнем значно зросла кількість ДТП та п’яних за кермом.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати ситуацію на дорогах Хмельницького. Від 14 до 20 жовтня у місті сталося 42 аварії. Це на 12 більше, ніж тижнем раніше. У ДТП отримали травми 3 людини, ще 1 загинула Крім того, поліцейські спіймали 35 п’яний водіїв. Найчастіше їх ловили на Західно-Окружній та Гагаріна. Таку інформацію надали в управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області.

Не розминулися «Peugeot» та «Audi»

Аварія сталася 15 жовтня. Близько 23-ї години на вулиці Шевченка «Peugeot» в'їхав у припаркований автомобіль «Audi». Як повідомила речниця Управління патрульної поліції Людмила Чернилевська, 29-річний водій «Peugeot» рухався заднім ходом та не впевнився в безпечності маневру, через що і сталося зіткнення. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На водія «Peugeot» патрульні оформили протокол за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без постраждалих).

П’янющий водій в’їхав у стовп

ДТП трапилася 16 жовтня на перехресті Вінницького шосе та Профспілкової. 47-річний водій «Volkswagen» не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та в'їхав у світлофорний стовп. У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Його результат показав 2,29 проміле алкоголю в крові. Цей показник в 12 разів перевищує допустиму норму. Про це повідомила інспектор управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Середюк. Патрульні оформили на чоловіка протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування авто в стані сп’яніння) та протокол за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП без постраждалих).

Відео дня

«ВАЗ» збив жінку

Того ж дня, 16 жовтня, на вулиці Шевченка близько 02:00 водій «ВАЗ» збив 49-річну жінку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Про це повідомила речниця міського відділу поліції Людмила Берестовська. У результаті ДТП жінка отримала травми та звернулася за допомогою до медиків. За фактом ДТП правоохоронці відкрили провадження за частиною 1 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України. За попередньою інформацією, жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та переходила дорогу неподалік від пішохідного переходу. У результаті ДТП вона отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кісток тазу без зміщення і була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Мотоцикл відкинуло на дівчинку. Вона загинула

19 жовтня 69-річний громадянин Туреччини, керуючи автомобілем «Mercedes E-220», їхав по Старокостянтинівським шосе. Повертаючи на перехресті на вулицю Водопровідну, він не надав перевагу в русі мотоциклу марки «BMW», який рухався в зустрічному напрямку по Старокостянтинівському шосе. Від удару мотоцикл в некерованому стані відкинуло на дівчинку-пішохода, яка стояла на тротуарі неподалік місця ДТП.  Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді численних переломів і був госпіталізований до травматології. Дитину з численними важкими травмами у стані травматичного шоку доставили до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні, де близько 20-ї години вона померла.

Статистика ДТП з 14 по 20 жовтня

  • Кількість ДТП — 42

  • Найбільше ДТП сталося у середу та п’ятницю — по 11

  • Найменше ДТП сталося у неділю — 1

  • Травмовані — 3

  • Померла у лікарні — 1

  • Зник з місця ДТП — 1

  • Учасники ДТП: жінки — 12, чоловіки — 69

  • Наймолодшому — 11 років, найстаршому — 70 років

  • Найчастіше у ДТП потрапляв «Volkswagen» — 9

  • Найчастіше ДТП ставалися на проспекті Миру — 5

  • Найпоширеніша причина ДТП — порушення правил маневрування (16)

  • Оформили нетверезих водіїв — 35

  • Серед них усі чоловіки

  • Оформили вперше протягом року (ч. 1 ст. 130 КУпАП) — 28

  • Оформили вдруге протягом року (ч. 2 ст. 130 КУпАП) — 5

  • Оформили втретє протягом року (ч. 3 ст. 130 КУпАП) — 2

  • Пройшли тест на стан сп’яніння — 20

  • Відмовилися від проходження — 15

  • Найбільше оформили водіїв автомобілів марки «ЗАЗ» — 8

  • Найчастіше оформляли на вулицях Західно-Окружній та Гагаріна — по 3

  • Найбільше оформили у вівторок та четвер — по 7

  • Найменше оформили у понеділок та п’ятницю — по 3

  • Наймолодший нетверезий водій — 20 років, найстарший — 66 років

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up