Загинули батьки і син: на Хмельниччині легковик влетів у вантажівку

Загинули батьки і син: на Хмельниччині легковик влетів у вантажівку
  • Жахлива аварія сталася у Волочиському районі.
  • 66-річний водій «ВАЗ», його 59-річна дружина та 32-річний син померли на місці. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 24 жовтня поблизу повороту на село Лозова Волочиського району. 66-річний водій «ВАЗ 2107» допустив зіткнення із кузовом вантажівки «ЗІЛ 130», яка саме зупинилась для здійснення повороту ліворуч, пропускаючи зустрічні авто. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

У результаті ДТП загинули водій «ВАЗ», його 59-річна дружина та 32-річний син.

Наразі обидва транспортні засоби вилучені та поміщені на штрафмайданчик. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування призначено ряд експертиз.

Відео дня

Читайте також: ДТП у Хмельницькому: на перехресті лоб у лоб зіштовхнулися автомобілі (ФОТО, ВІДЕО) 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Саша Лаптев

    Спасибо нашим депутатам и барыгам в правительстве. За то, что люди не могут купить себе нормальные машины, которых за границей море по цене  до 1000 € с подушками безопасности, но благодаря растаможке они стоят у нас от 5000€ и выше. Зато сами ездят на крутых джипах и мерсах.
  • Viktor Forsiuk

    Страшно - зійшлись 3 обставини: 1) Слабке світло фар ВАЗа, порівняно з зустрічними іномарками; 2) Слабкі габарити і повороти у старих вантажівок; 3) Головне - жахливі дороги, що вбивають людей! Там мусила бути додаткова полоса для повороту! Поїдьте вінницькими дорогами, побачите, як треба будувати!
  • Ирина Линник

    Так и я говорю  горе .биль .а все равно. Получается. Так.что то надо предпринимать!?
  • Віллія Ковш

    Ворогу не побажати такого
    .... царство небесне.господи яка біда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up