Загинули водій та пасажирка: у поліції повідомили деталі трагічної ДТП біля Ярмолинців

Загинули водій та пасажирка: у поліції повідомили деталі трагічної ДТП біля Ярмолинців
  • Моторошна автопригода сталася напередодні на трасі поблизу села Солобківці.
  • У результаті зіткнення авто загинув 21-річний хлопець та 59-річна жінка.
  • Ще один чоловік потрапив до лікарні.

У неділю, 17 квітня, близько 15:40, на трасі "Житомир — Чернівці" поблизу села Солобківці на Ярмолинеччині зіткнулися автомобілі "Daewoo Lanos" та "ВАЗ 2106".

У результаті зіткнення 21-річний водій автомобіля "Daewoo Lanos" та 59-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ" від отриманих травм загинули на місці події. Також постраждав 62-річний водій "ВАЗу". Він був госпіталізований до місцевої лікарні.

Варто зазначити, що внаслідок зіткнення автомобілі сильно понівечило, тож діставати людей із них довелося рятувальникам за допомогою гідравлічних ножиць і домкрату. 

Відео дня

Як повідомили у Секторі комунікації поліції області, за даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Олег Лебеденко

    Ездят так,как на спидометре.
  • Світлана Петрик

    .
  • Галина Павець

    Яка повинна бути швидкість ,щоб створити таку ситуацію ,якщо водіі не думають за себе ,то нехай про  тих хто іде назустріч подумають.
  • Mariya Kadygrob

    Вічна пам'ять і  царство небесне глибоке співчуття рідним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up