Загинув вчитель: як суд покарав винуватця моторошної ДТП під Волочиськом (ФОТО)

Загинув вчитель: як суд покарав винуватця моторошної ДТП під Волочиськом (ФОТО)
Фото з архіву сайту vsim.ua
  • П'яний водій виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з іншим авто.

  • Під час аварії загинув 53-річний вчитель.

  • Пасажирка, яка сиділа поруч з ним, сильно травмувалась.

  • Понад рік після аварії вона не могла ходити.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталась біля Волочиська у травні 2020 року.

31-річний п’яний водій «Fiat Scudo» виїхав на «зустрічку». Там він в'їхав у автомобіль «ВАЗ». Автівки зіткнулися «лоб в лоб».

Відео дня

За кермом «ВАЗ» був 53-річний вчитель Олександр Возний. Від отриманих травм він помер на місці аварії. Жінка, яка сиділа в салоні авто поруч з ним, потрапила до реанімації. Через отримані важкі травми вона понад рік не могла ходити.

Про моторошні подробиці цієї смертельної ДТП під Волочиськом ми вже повідомляли нашим читачам.  Загиблого намагалися реанімувати навіть тоді, коли він вже був без ознак життя.

У серпні 2021 року винуватця ДТП засудили до 6 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Також він мав сплатити потерпілим майже 1 мільйон гривень моральної шкоди.

Засуджений оскаржив вирок суду. Однак Хмельницький апеляційний суд відхилив усі аргументи захисту та залишив вирок суду першої інстанції без змін. Про це сьогодні, 12 серпня, повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно суд  покарав і нетверезого водія мікроавтобуса «Mercedes-Benz Vito». Через неуважність він в'їхав ззаду в автомобіль «ГАЗ». Той рухався в попутному напрямку. «ГАЗ» перекинувся: його водій травмувався, а 55-річна пасажирка загинула на місці аварії. 

Винуватця смертельної ДТП теж посадили на 6 років. Суд також позбавив його права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Окрім того, чоловік виплатить родичам загиблої понад 700 тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up