Зіткнулися три авто. У ДТП під Хмельницьким важко травмувався 6-річний хлопчик (ФОТО)

Зіткнулися три авто. У ДТП під Хмельницьким важко травмувався 6-річний хлопчик (ФОТО)
  • Жахлива аварія сталася ввечері 24 травня біля села Пирогівці.
  • Спочатку Renault  лоб у лоб зіштовхнулося з ВАЗом, унаслідок чого останній відкинуло й він зіткнувся з іншим автомобілем.
  •  У ДТП постраждав 6-річний син водія "ВАЗ". Дитина у лікарні. 

Моторошна аварія сталася вчора, 24 травня, на автодорозі "Хмельницький — Вінниця" поблизу села Пирогівці.

34-річна водійка автомобіля Renault Trafic, виконуючи обгін, виїхала на смугу зустрічного руху та лоб у лоб зіткнулася з "ВАЗ 2112". Від удару водій "ВАЗ"  втратив керування і авто зіштовхнулося з "ВАЗ 2115". Про це інформують у Секторі комунікації поліції області.

У результаті ДТП важко травмувався 6-річний син водія "ВАЗ 2112". Дитину госпіталізували у нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Відео дня

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили тяжке тілесне ушкодження потерпілому) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Читайте також: Біля Шепетівки легковик лоб у лоб зіткнувся з фурою. Водій помер на місці (ФОТО) 

dtp_khm

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергей Меденцев

    Там всегда спешуны(((
  • Оля Медончак

    ++++++++
  • Наталія Кузьменко

    Боже бережи дитя
  • Наташа Нюнько

    Права купила, а їздити не купила

    Микола Пилипчук reply Наташа Нюнько

    Наташа Нюнько всі купили тому що платили, але якщо не ти то тебе

    Люба Бирук reply Наташа Нюнько

    Наташа Нюнько
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up