«Зламав лише одну лопату», - водії автобусів про ситуацію на трасах

«Зламав лише одну лопату», - водії автобусів про ситуацію на трасах
  • Рух за графіком та жодної надзвичайної ситуації.
  • Станом на 28 лютого в Хмельницькій області ускладнень дорожнього руху не немає.
  • Автовокзали міста відкриті та працюють у звичному режимі.
  • Для екстрених випадків водії запасаються лопатами, тягачами та піском.

За останню добу в Україні у снігових заметах застрягли більше 900 машин. Особливо страждають від снігових заторів на Одещині, Київщині, в Миколаївській, Херсонській, Луганській та Донецькій областях. 

Дорожники запевняють, що траси Хмельницької області чисті, жодних обмежень руху не має. Без перешкод рухаються як легкові автомобілі, так і великогабаритний транспорт.

Яка ж ситуація на приміських та міжміських маршрутах насправді журналісти vsim.ua дізнавалися на центральній автостанції №1 та в адміністрації приміського автовокзалу №3.

Відео дня

Автобуси ходять за графіком

На автостанції №1 всі напрямки відкриті, затримок та відхилень від графіку немає. Курсують як міжнародні так і міжміські рейси. Поки надзвичайних ситуацій на маршрутах не зафіксували.

- 25 лютого в неділю біля Вінниці стали три міжнародні автобуси за напрямом Херсон-Щецин, ймовірно, замерзло паливо. Але людей пересадили в інші автобуси, все нормально, ніхто не змерз, - каже начальник автостанції №1 Юрій Талалай. - Зараз проблем з проїздом немає.

Не гірша ситуація і на приміських маршрутах. За словами начальниці автовокзалу №3 Лариси Вельц, всі автобуси на маршрути вийшли, жодних збоїв у роботі не було. Скарг від водіїв не надходило. Працюють у звичайному режимі за графіком.

«Зламав лише одну лопату»

На випадок снігових заметів досвідчені водії завжди мають в своєму арсеналі лопату, тягач та відро з піском. На дороги також не скаржаться, траса чиста, місцями зовсім суха.

G:\DCIM\108NIKON\DSCN7248.JPG

- Для досвідченого водія будь-яка дорога не проблема. У жодних проблемних ситуацій не було, маю великий стаж за плечима. Що в сніг, що в ожеледицю – їхати можна. Якщо вправно володіти транспортним засобом, то і в колію не вскочиш, і на пузо на сядеш, - уточнює водій Іван.

G:\DCIM\108NIKON\DSCN7262.JPG

- Цієї зими зламав лише одну лопату, - сміється водій Станіслав. - Сьогодні від села Слобідки до траси траплялися невеликі перемети, довелося прочищати, але впоралися самостійно. Кілька років тому були випадки, що доводилося викликати МНС, своїми силами вибратися не могли. Цього ж року зима не лютує, траса чиста, посипана. Вчора взагалі суха була.

- На приміських маршрутах трапляється різне, тому на рейс виходимо при повному параді: в салоні завжди є лопата і тягач, - говорить Іван. - Траса зазвичай добре розчищена, а ось до самого села дістатися складніше. Намітає з поля великі кучугури, іноді доводиться підчищати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up