121 хімія та 8 опромінень: як лікарі рятують життя маленького Мілана із Хмельниччини

121 хімія та 8 опромінень: як лікарі рятують життя маленького Мілана із Хмельниччини
Фото із родинного архіву Надії Керечанин
  • В 2,5 роки у хлопчика виявили лейкемію.
  • Йому вже неодноразово робили пункцію зі спинного мозку.
  • Дитина протягом двох років терпіла нестерпний біль.

Маленькому Мілану Керечанину 4,5 роки. Він - активна та непосидюча дитина. Попри свій страшний діагноз, хлопчик дуже кмітливий та розвинений не по роках. Говорити він почав у рік, а через два місяці бігав так, що мама з татом його наздогнати не могли.

 У Мілана - лейкемія. Він вже два роки намагається перебороти хворобу. Нарешті та почала потроху відступати. Тепер дитині потрібна реабілітація та грошова допомога хмельничан.

В нього дуже боліли ніжки

Почалося все спонтанно. До 2,5 років хлопчик був абсолютно здоровим і жодного натяку на тяжке захворювання не було. А потім в дитини почали дуже боліти ніжки.

Відео дня

  • Хвороба проявилася в один день. Він просто почав плакати, підійшов до нас і сказав, що дуже болять ніжки, а потім почав різко колоти животик і підвищилася температура, ми викликали швидку. Ми, як батьки, навіть подумати не могли, що то може бути онкологія. Поки доїхали з дому до лікарні, у швидкій була температура 37.2, а  по приїзду - вже 39. Лікарі не могли її нічим збити. А аналіз крові показав сильний запальний процес. На наступний день взяли пункцію і сказали, що в дитини рак крові, - згадує мама хлопчика Надія.

Далі були два роки виснажливого лікування, 121 хімія та 8 опромінень. Дитині неодноразово брали пункцію зі спинного мозку. В переважній більшості робили це без наркозу, тому крихітці довелося перенести просто неймовірні фізичні муки, які не кожен дорослий витримає.

  • Була 121 хімія та 8 опромінень на центральну нервову систему, на голову. Ми лікувалися у Хмельницькому, далі лікувалися у Львові. Опромінення були під наркозом, який він дуже важко переносив. А пункцію брали без жодної анестезії. Він у мене не по рокам розумний, вже знає, що йому мають робити ще одну, щоб з’ясувати чи відступила хвороба. Він її дуже боїться, бо неймовірний біль,- говорить жінка.

 “У Мілана зараз ремісія”

Зараз дитина почувається набагато краще. Хвороба відступає, але ще часто Мілана турбують ніжки. Він обожнює гратися зі своїм молодшим братиком, хоч така можливість випадає дуже рідко.

  • Коли ми лікували Мілана, сталося так, що я завагітніла вдруге і там же у Львові, де лежав старший син народила і молодшого. Для мене це був великий сюрприз. Я дізналася, що вагітна на 4,5 місяці. У Хмельницькому сказали, що в мене міома, а зробила повторне УЗД у Львові, то вже малюку було 19 тижнів. Перед появою Мілана я довго лікувалася, бо не могла завагітніти після викидня. Мілан був чудом, а на другу дитини ми й не сподівалися, тому хоч довелося важко, ми були раді появі Матвія.

Щоб бути постійно поруч у лікарні зі старшим синочком, Надії довелося віддати молодшого на виховання мамі у Хмельницький. Відтак другу дитину вона не бачила півроку.

  • Я народила Матвійчика, побула з ним 10 днів у лікарні і віддала його мамі сюди у Хмельницький. Виходу не було.  Треба було ставити на ноги старшого синочка. Зараз вдома з двома. У Мілана зараз ремісія. Через півтора місяці маємо їхати до Львова. Це дуже затратно, адже там маємо десь перебувати на час обстежень. Доводиться купувати медикаменти. Тому гроші дуже потрібні. Раніше ми справлялися власними зусиллями, але вже всі заощадження вичерпали - пояснює Надія.

 Реквізити та виписки з лікарні

Наразі дитині потрібні кошти на перебування в місті, харчування та додаткові медикаменти.

Допомогти маленькому Мілану можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку, яка належить його мамі.

 Реквізити: 5168 7573 5773 6968 - Надія Керечанин

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Тимрук

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли  мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже  по за межами здорового глузду.  Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі.  Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання  майбутніх батьків , і не закінчується  коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.  
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів  коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все  особисте.  Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от  невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя  стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того,  що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями.  Причина захворювання  раком  малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто  батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up