Чи будуть у Хмельницькому відзначати День захисту дітей

Чи будуть у Хмельницькому відзначати День захисту дітей
  • Міжнародний день захисту дітей відзначають 1 червня. 
  • Для малечі завжди вигадували розважальну програму. 
  • Та цей рік особливий. Що запланували у Хмельницькому?

Українці вчаться жити в умовах нової реальності. Війна розділила життя на “до” і “після”. І попри те, що у Хмельницькому ситуація відносно стабільна, все ж воєнний стан вніс свої корективи у звичне життя. 

До прикладу, багато дітлахів з нетерпінням чекали перший день літа. Саме 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Щороку у Хмельницькому з цієї нагоди проводили безліч заходів - конкурси, розваги і концерти. Чи відзначатимуть свято цього року, журналістка vsim.ua поцікавилась в управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради. 

Як повідомив керівник управління Сергій Ремез, остаточної програми святкування поки немає. Однак в місті визначились, що культурно-спортивні заходи для малечі проведуть локально, попередньо це буде у трьох мікрорайонах: Південно-Західний, Ракове і Дубове. 

Відео дня
  • Скоріш за все, будемо заходи проводити локально, щоб дітей в мікрорайонах розважити. Це аналогічні з тими, які проводили у минулі роки. Плануємо, щоб були показові виступи, конкурси, аквагрим, плюс спортивні естафети. 

За словами Сергія Ремеза, точного плану наразі ще немає. Додає, що поки визначаються з місцями, де є укриття. 

  • Швидше за все, це буде на базі сучасних спортивних майданчиків, але десь біля шкіл, щоб на випадок тривоги можна було дітей забрати в укриття. Попередньо, була розмова за НВК 6 і за мікрорайон Дубове. Зараз ще розглядаємо мікрорайон Ракове, - зазначає начальник управління молоді та спорту. 

 Окрім цього, ще один захід до Міжнародного дня захисту дітей проведуть напередодні. Він відбудеться 31 травня у парку Чекмана. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up