“Вирости і заробляти мільйони”: де планують навчатись хмельницькі випускники

“Вирости і заробляти мільйони”: де планують навчатись хмельницькі випускники
  • Їм ще немає 18, а попереду - доросле життя з усіма його труднощами.
  • Одну з них вони переживають зараз - це війна, яка так чи інакше вплинула на їхні плани. 
  • Поспілкувались з хмельницькими випускниками: де хочуть навчатись і про що мріють?

Війна перекреслила багато планів і мрій українців. А ще розділила життя на “до” і “після”. 

Цей рік школярі закінчують дистанційно, а хмельницькі випускники замість традиційного ЗНО будуть складати мультипредметний тест. Вони хочуть стати дизайнерами, допомагати людям і “заробляти мільйони”...Зізнаються, на їхні плани вплинула війна. Але вони не втрачають оптимізму і планують працювати у вільній Україні.  Про що мріють хмельницькі 11-класники, цікавилась журналістка vsim.ua.

Даша Кобяшева:

Відео дня

Анна Чуча:

Сергій Камак:

Єлизавета Мариняк:

  • Я ще з дитинства дивилась на лікарів, які рятують життя іншим людям, і завжди мріяла бути як вони та допомагати іншим. Тому думаю вже досить давно визначилась із професією. Вирішила, що буду залишатись в Україні та поступати в медичний заклад у моєму місті. Війна внесла свої корективи, тому що хотілось їхати в інше місто, і поступати там, але багато закладів зруйновано. Хочу, щоб чим швидше закінчилась війна. Це мабуть найбільша з моїх мрій на даний момент. Також хочу в найближчий час вивчитись та допомагати людям.

Артем Свідерський:

Анастасія Федосєєва:

  • Приблизно з 8 класу я зрозуміла, що хочу бути економістом. У школі завжди подобалась математика, проте пов’язувати своє життя виключно з нею не маю бажання. Планую вступати у НТУУ КПІ, але все буде залежати від результату мультипредметного тесту. Думок виїхати за кордон та навчатись там ніколи не було, завжди тягнуло до Києва. У найближчому майбутньому мрію вступити на бюджет, реалізувати себе у сфері економіки та працювати в Україні за спеціальністю або щось наближене до неї. 

Артем Плюснін:

  • З професією визначився ще в сьомому класі. Подаватиму документи до двох закладів вищої освіти у місті Львів та до ХНУ. Війна на плани щодо вступу ніяк не вплинула. Я мрію побудувати чудову кар‘єру, створити власну сім‘ю та жити щасливо, ні в чому собі не відмовляти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Яна Велинская

    Ага, миллионы они будут зарабатывать......

    С такой учебой, очередная партия бездарей выпуститься!

keyboard_arrow_up