Чілдрен Кінофест у Хмельницькому відкриють світовою прем’єрою

Чілдрен Кінофест у Хмельницькому відкриють світовою прем’єрою
З афіші кінофестивалю
  • Чілдрен Кінофест — це найбільший дитячий кінофестиваль України. 

  • Він проходитиме у Хмельницькому вже наприкінці червня. 

  • Розповідаємо що показуватимуть та як зареєструватися. 

Незабаром відбудеться 10-й фестиваль кіно для дітей і підлітків “Чілдрен Кінофест”.  Він проходитиме в кінотеатрах 10 українських міст (Київ, Львів, Вінниця, Житомир, Чернівці, Дніпро, Луцьк, Одеса, Полтава, Хмельницький, Чернігів). У програмі — сім різножанрових європейських стрічок для різних вікових категорій. Про це інформують організатори заходу. 

Чілдрен Кінофест розпочнеться світовою прем’єрою картини «Джура-королевич» з українськими кінозірками. В межах фестивалю також оберуть найкращі стрічки, зняті дітьми.

Відео дня

Про що фільм “Джура-королевич”

Головний герой картини — джура-Іванко, якому виповнюється 16 років. У свій день народження хлопець дізнається, що він — син короля Юрія Хороброго, і тепер має очолити вирішальну битву зі Злом.

Узурпатор престолу Егерт, який підступно і за допомогою чар вбив Юрія, понад усе бажає позбутися спадкоємця, щоб стати абсолютним володарем. І єдине, що дозволяє світу Добра перемогти, — це здатність Іванка слухати своє серце, вчиняти відчайдушні та жертовні вчинки.

Де безкоштовно подивитися стрічку у Хмельницькому

Відвідати показ картини «Джура-королевич» та інших стрічок програми Чілдрен Кінофесту можна безкоштовно.

10-й Чілдрен Кінофест відбудеться з 30 червня до 9 липня. Фільми-фіналісти покажуть в кінотеатрі «WoodMall Cinema» і онлайн. Усі події доступні за реєстрацією.

Реєстрація уже триває — для цього необхідно сконтактувати з локальним координатором — Ольгою Черкаською за телефоном 098 120 16 16. Цьогоріч Чілдрен Кінофест у Хмельницькому пройде за адресою вул. Трудова, 6А.

Які ще фільми покажуть на Чілдрен Кінофесті

Довідка:
Чілдрен Кінофест — найбільший в Україні кінофестиваль для дітей і підлітків, створений з метою виховання нового покоління кіноглядачів в Україні, розвитку практик сімейного культурного дозвілля та просування мистецтва кіно. За весь час від заснування у 2014 році подію відвідали понад 250 тисяч глядачів і глядачок. Від започаткування Дитячого кіноконкурсу на нього було подано вже понад тисячу робіт, 25 із яких стали призерами.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up