Меню новонародженого: як вибрати дитяче харчування (новини компаній)

Меню новонародженого: як вибрати дитяче харчування (новини компаній)

Виробники дитячого харчування пропонують безліч продуктів, що спрощують життя молодих батьків. Крім грудного молока та власноруч приготованих пюре дитині можна запропонувати молочні суміші, каші, сухі сніданки та корисні смаколики. Таке рішення дозволяє значно заощадити час на приготуванні їжі та витратити його на ігри та спілкування з малечею. Як правильно вибрати дитяче харчування, щоб малюк ріс здоровим та енергійним? Подробиці — далі в статті.

Види дитячого харчування: що важливо знати батькам

Асортимент дитячого харчування вражає різноманітністю. Щоб обрати якісні продукти, потрібно ознайомитися з їхніми основними видами.

Придбати якісне дитяче харчування можна в аптеці, супермаркеті або надійному інтернет-магазині. Наприклад, великий асортимент сумішей, пюре та каш представлений на сайті Pampik, а замовити їх можна всього у декілька кліків, навіть не виходячи з дому. 

Як вибрати корисні та безпечні продукти: поради батькам

Дитяче харчування має суворо відповідати віку і потребам малюка. Молочні суміші можна запропонувати дитині з пелюшок, а всі інші продукти — лише після 6 місяців, або навіть пізніше. Перед початком введення прикорму краще проконсультуватися з лікарем.

Окрім цього, звертайте увагу на наступні нюанси:

І наостанок — уважно слідкуйте за самопочуттям немовляти після введення нового продукту в раціон. Якщо у малюка змінилася поведінка, почалися кольки чи посилилися відрижки, необхідно припинити годування і звернутися до лікаря. Педіатр скоригує схему харчування і запропонує внести зміни в раціон, щоб дитина почувалася здоровою та отримувала максимальну користь від їжі.  

keyboard_arrow_up