Миколай роздасть маленьким хмельничанам 6 000 подарунків

Миколай роздасть маленьким хмельничанам 6 000 подарунків
  • Казкова хатинка відчинить двері діткам 19 грудня.
  • Протягом трьох тижнів дітворі роздаватимуть цукерки. 

Резиденція Святого Миколая запрацює 19 грудня. Саме тут малеча зможе розповісти про свої найпотаємніші бажання та отримати подарунки. Хатинка буде встановлена біля ялинки на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка.

Кожен юний хмельничанин зможе завітати у будиночок, де його зустрічатиме Миколай. Щоб створити справжню атмосферу казки, дітлахи мають розповісти Святому про те, чого досягнули цього року, чи були слухняними. Крім того, малеча може розповісти віршика чи заспівати пісеньку. За свої старання усі отримають подарунки. За словами начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова, цього року, як і попереднього, хмельничанам роздаватимуть пакуночок із цукерками. Вже приготували 6 000 подарунків. Вартість одного складає близько 33 гривень.

- Ми прагнемо духовно розвивати наших дітей. Тому дуже важливо, щоб батьки розуміли цю мету. Дитина має розуміти, що отримує подарунок за свої старання, - каже Артем Ромасюков.

Відео дня
  • Відкриття о 18.00
  • Гостина працюватиме щоденно з 19 грудня 2017 до 14 січня 2018 року з 17 до 19 години.

Нагадаємо, що відкривати святкову ялинку цього року буде українська співачка Ірина Федишин.

Як це було минулого року - дивіться у відео.

 Читайте також: У Хмельницькому готуються до Нового року. Які локації будуть в центрі міста
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Дорошенко

    Шкода що працюватиме всього 2 години на день.. Найменшим буде важко туди потрапити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up