Як обрати карнавальний костюм дитині: п’ять важливих моментів (Новини компаній)

Як обрати карнавальний костюм дитині: п’ять важливих моментів (Новини компаній)
  • Як дорослі, діти з нетерпінням очікують на новорічні свята з надією на подарунки та розваги.

  • Неодмінним атрибутом нового року є святкові заходи у школах та садочках.

  • Важливою частиною підготовки до них є підбір карнавального костюма.

Святкування Нового Року з кожним днем все ближче й ближче. Напевно, немає нікого, хто б жодним чином не відзначав це зимове свято. Не є виключенням і малеча. Для неї зазвичай влаштовують новорічні свята у школах та дитячих садочках. До цього готуються всі — вчителі та вихователі готують програму свята, батьки — реквізит, діти — віршики та вистави.

Неодмінним атрибутом дитячого свята є карнавальний костюм. Хтось вирішує пошити його самостійно, а комусь до вподоби його придбати. І недарма — карнавальні костюми є на різний смак та гаманець, зокрема й в інтернет-магазинах, наприклад, solnyshko.kiev.ua. Розповідаємо, на що варто звернути увагу, обираючи костюм в магазині.

Розмір

Невдало підібраний костюм може зіпсувати враження дитини від свята — занадто малий буде обмежувати рухи та погіршувати кровообіг, занадто великий негарно виглядатиме та зачіпатиметься за предмети. Перед придбанням костюма його варто приміряти, а якщо плануєте покупку в інтернет-магазині — уважно ознайомитися з розмірною сіткою. Варто відзначити, що чимало виробників мають власну систему розмірів. Через це варто орієнтуватися насамперед на фізичні параметри дитини — зріст, ширину плечей, об’єм талії тощо.

Вік дитини

Чим менше років вашій малечі, тим простішим має бути костюм. Не варто купувати вбрання «на виріст», адже у великому костюмі дитині буде незручно, а мода та смаки з часом змінюються.

Вид та комплектація

Для створення карнавального образу може бути достатньо яскравого аксесуара, наприклад, корони або маски. Втім, зазвичай під карнавальними костюмами мають на увазі повне вбрання на зразок сукні казкової героїні. На доповнення до костюма можна використовувати аксесуари — мечі, віяла, кошики тощо.

Матеріал

Найкращим варіантом є натуральні тканини на зразок шовку чи бавовни. Ключовими вимогами до матеріалу, з якого виготовлений костюм, є можливість «дихати» та не викликати алергії. Якщо ви все ж таки хоче придбати синтетику, надавайте перевагу моделям, підкладка у яких виготовлена з натуральних тканин.

Тематика

Вигляд костюму має відповідати тематиці свята, а також бути робити образ впізнаваним. Якщо святкування передбачає можливість вибору образу, то краще дослухатися до побажань дитини. Костюм, який не подобається, навряд чи залишить хороші спогади про свято.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up