Фото дня. На будівлі “Дитячого світу” повісили портрет Бандери

Фото дня. На будівлі “Дитячого світу” повісили портрет Бандери
Фото Андрія Попика
  • Величезний портрет Степана Бандери із червоно-чорними прапорами з’явився над центральним входом до торговельного центру.

“Батько наш - Бандера, Україна - мати! Ми за Україну будем воювати!”. Такі гасла прикрашають величезний портрет Степана Бандери, який розмістили на будівлі “Дитячого світу”. 

Дописом на своїй сторінці у Фейсбук поділився активіст і блогер Андрій Попик, що викликало неоднозначну реакцію хмельничан. Пост зібрав десятки коментарів, серед них користувачі писали “гарно”, “пафосно”, комусь навпаки здалось “провокативно” чи "недоречно". В будь-якому випадку, новина не залишилась без уваги місцевих. 

Нагадаємо, 1 січня - День народження Степана Бандери, тому будівлю "вбрали" у червоно-чорне саме з цього приводу. Днями схожий велетенський стяг із зображенням націоналіста вивісили й на будівлі обласної ради у сусідньому Тернополі. 
 

Відео дня

Читайте також:

2022-й визнали роком УПА. Як вона пов’язана з Хмельниччиною

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (112)
  • Михаил Савченко

    Так вам и треба ще не дийшло
  • Lifting Kettlebell Khm

    Навіщо це нав'язувати місту Хмельницькому, до якого це нічого спільного немає. ?
  • Роман Марчук

    👍👍👍👏👏👏
  • vadYOsa

    Ця постать неоднозначна, для Хмельниччини чужа та ніякого відношення не має. Тому вивішування таких портретів можна пояснити лише замовленням кремлівських хазяїв партії "свобода" для розпалювання ворожнечі між мешканцями міста. Браво, Сашко! Все по методичці.

keyboard_arrow_up