Фото дня: на Острові Кохання з’явився бренд Хмельницького

Фото дня: на Острові Кохання з’явився бренд Хмельницького
  • Під щитом встановили стелу з написом «Хмельницький 1431».

  • Бренд має мінімалістичний дизайн.

  • Офіційно герб відкриють у суботу, 17 листопада.

На Острові Кохання у Хмельницькому з’явився щит з брендом міста. Його встановили на березі острова зі сторони вулиці Кам’янецької. Він має мінімалістичний дизайн: на червоному двокутному тлі зображені три білі схрещені стріли, які є символом Хмельницького. Нижче розміщена стела з написом «Хмельницький 1431». Саме 1431 роком датується перша письмова згадка про Плоскирівці. Раніше тут був банер з написом «Хмельницькому 587».

Офіційне відкриття бренду та оновленої стели запланували на 12:00 у суботу, 17 листопада.

Відео дня

Нагадаємо, минулого місяця навпроти Острова Кохання з’явився новий мурал. Його намалювали під мостом через Південний Буг. На стіні, яка раніше була розписана різноманітними нецензурними словами, зобразили людські очі. Новий чорно-білий стріт-арт з’явився тут у рамках проекту «Мальоване місто».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Катя

    Мені подобається, червоний колір непогано оживляє
  • Ольга Гупряк

    А Хмельницькому 1431рік?.....

    IGOR reply Ольга Гупряк

    Очевидно, что 1431 - это год первого письменного упоминания... 2018-1431 = 587... Правильно сделали, что написали именно так! Зачем каждый год переделывать?!
  • Ольга Яруш

    Как-то не к месту
  • Валентина Вонсович

    Нехватає такої краси як в Вінниці, ото було б гарно

    Василий Витвицкий reply Валентина Вонсович

    Потрібно вибрати президента з Хмельницького буде і у нас краса
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up