Фото дня: у центрі Хмельницького готуються до Великоднього ярмарку

Фото дня: у центрі Хмельницького готуються до Великоднього ярмарку
  • З 13 квітня на майданчику поблизу кінотеатру Шевченка запрацює святковий ярмарок. 
  • Там вже почали облаштовувати будиночки, у яких торгуватимуть хенд-мейдом та великодніми смаколиками. 
  • Крім того, хмельничанам готують святкову програму та ряд тематичних інсталяцій. 

Поблизу кінотеатру Шевченка сьогодні, 10 квітня, вже завзято збирають будиночки, де продаватимуть сувеніри, великодні кошики та різноманітні смаколики. Окрім цього, хмельничанам готують безліч цікавих майстер-класів та концертну програму.

- Планується багато різноманітних майстер-класів, концертна програма, що побудована на веснянках та гаївках, а також смачні фуд-корти. Усі заходи, які проходитимуть, будуть не шумними, адже Великдень - це релігійне свято, - каже начальник управління культури і туризму Хмельницької міськради Артем Ромасюков. 

Минулого року на Проскурівській розмістили Великоднє містечко. 10 метрових писанок прикрашали майданчик біля кінотеатру Шевченка. Та тоді святкування завершилося достроково через те, що 5 великих писанок розтрощили вандали. Цьогоріч ж планують охороняти святкові локації. 

Відео дня

- Ми поставимо світлодіодну писанку, а біля неї стоятимуть ще дві метрові, які збереглись з минулого року. Також ми відреставрували писанки з написом “Хмельницький”, тому вони теж прикрашатимуть ярмарок. До того ж, готуємо різноманітний ряд фотозон. Плануємо найняти охорону, яка відповідатиме за всю святкову локацію, - пояснює Артем Ромасюков. 

Точної суми, у скільки обійдеться Великодній ярмарок у Хмельницькому не називають. Кажуть, що витратять лише кілька тисяч гривень на матеріали для майстер-класів. Натомість на організацію фудкорту з міського бюджету коштів не виділяють. У цьому запевнив заступник міського голови Володимир Гончарук. 

Детальна програма Великоднього ярмарку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Підготувала Олександра Клименко

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up