Фото дня: зупинка із Зарічанської «переїхала» на Озерну

Фото дня: зупинка із Зарічанської «переїхала» на Озерну
  • На вулиці Озерній встановили зупинку, яка раніше була на «Думці».
  • Стоїть вона на вулиці, де не їздить громадський транспорт.

Наприкінці минулого року на зупинці «Думка» по Зарічанській облаштували нове місце для очікування громадського транспорту. Забудовник, який поруч звів багатоповерхівку, зробив його абсолютно новим. Каркас від старої зупинки демонтували і забрали із Зарічанської.

Встановили зупинку на вулиці Озерній, де не їздить громадський транспорт. Поки він стоїть тут тимчасово.

- Забудовник переніс зупинку сюди. Для чого він це зробив, я не знаю. Він має її звідти забрати, - прокоментував vsim.ua виконуючий обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв.

Відео дня

Читайте також: Зупинку «Героїв Чорнобиля» хочуть перенести. Хмельничани проти

Ще в листопаді 2016-ого зупинка стояла на Зарічанській.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Якубенко

    Може то задумка така. Натикати зупинок а потім транспорт пустити?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up