У Хмельницькому зацвіла сакура (ФОТО)

У Хмельницькому зацвіла сакура (ФОТО)
  • Весна вже у Хмельницькому.
  • На головній площі міста розквітла сакура.
  • У хмельничан є два-три тижні, щоб сфотографуватися на фоні японської вишні.

На майдані Незалежності почали розпускатися перші квітки сакури. Аромат японської вишні заполонив головну площу міста. Двометрові красуні вже приваблюють бажаючих зробити класне селфі. Щоб сфотографуватися біля сакури містяни мають лише 2-3 тижні. Саме стільки часу квітне японська вишня.

Нагадаємо, що на майдані Незалежності росте різновид сакури, який пристосований до природних умов нашої місцевості. Чиста сакура у нашому місті рости не може, оскільки вона не переносить зимових морозів і гине. Сакура цвіте, коли температура повітря протягом десяти днів тримається не нижче +7 градусів.

Відео дня

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alesya Baranova-Golybtsova

    З якого віку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up