10 найдорожчих квартир Хмельницького: як вони виглядають

10 найдорожчих квартир Хмельницького: як вони виглядають
  • Помешкання із більярдом, панорамним виглядом чи з мармуровими сходами. 
  • Зібрали десятку найдорожчих квартир, які продають в Хмельницькому.
  • Ціни коливаються від 2 до 6 мільйонів гривень.
  • Дивіться, як вони виглядають.

Помешкання на мільйон - саме так виглядають квадратні метри, що відносяться до найдорожчих у Хмельницькому. Продаються такі переважно в центрі міста. Яких тільки ремонтів, оздоблень та декору не вигадають заможні власники таких квартир. Скажімо, наявність більярду чи мармурові сходи у дворівневій квартирі. Все це виглядає прямо таки “вау”. Звісно, що й ціна таких помешкань відповідна. 

Зібрали для вас 10 найдорожчих квартир у Хмельницькому. Для цього скористалися сайтом dom.ria. У сортуваннях обрали об’єкти від найдорожчих до найдешевших. 

Найбільша сума за квартиру становить понад 6 мільйонів гривень. Скромніші варіанти коштують менше ніж 3 мільйони. Переважно всі квартири в стилі “дорого” продають в центрі Хмельницького. Отож, переглядайте і надихайтеся для перевтілення власного житла. 

Відео дня

Одним із найдорожчих варіантів є чотирьохкімнатна квартира в центрі Хмельницького. А саме на вулиці Грушевського. Її площа складає 160 квадратних метри. За це житло власник хоче 6 818 182 гривень. 

Квартира є багаторівневою. Вона розміщена на 6 поверсі. Особливістю цього помешкання є мармурові сходи за 30 тисяч доларів, кухня-студія та елітний ремонт. 

Наступним об’єктом за кругленьку суму є трикімнатна квартира в новобудові на Виставці. Її площа - 115 квадратних метрів. Ціна: 4 403 409 гривень. Це помешкання розташоване на 8 поверсі. 

Ремонт виконаний в світлих тонах. Серед особливостей квартири - кухня-студія та наявність мансарди. Власники готові продати житло частково з меблями. 

Ще одну розкішну трикімнатну квартиру продають в центрі Хмельницького. Вона розташована в новому будинку на 2 поверсі. Площа - 100 квадратних метрів. Власник хоче за неї 3 693 182 гривень. 

Серед переваг - продаж квартири із меблями та усім декором. Особливостями квартири є дизайнерський ремонт. 

Чотирьохкімнатна квартира на вулиці Свободи - наступна квартира, яку продають за кругленьку суму. Її квадратура - 115 квадратних метрів. Ціна: 3 267 045 гривень. 

Знаходиться вона в багатоповерхівці, на 15 поверсі. Серед особливостей - панорамні вікна. 

Наступним об’єктом, що є одним із найдорожчих в Хмельницькому, є квартира на Староміській. Продається 3 кімнати загальною площею 110 квадратних метри. Вартість - 3 125 000 гривень. Помешкання знаходиться на 6 поверсі. 

Ремонт виконаний у світлих тонах. Власники обіцяють залишити всі меблі в квартирі після продажу. 

Ремонт цієї квартири виконаний в темних тонах. Знаходиться вона на 16 поверсі багатоповерхівки в центрі Хмельницького. 

Це чотирьохкімнатне помешкання площею 165 квадратних метри. Продають дану квартиру за 2 982 954 гривень. Серед унікальних переваг - гарний краєвид і власна тераса. 

На вулиці Подільська продають ще одну розкішну квартиру. Площа цієї трикімнатної квартири - 105.8 квадратних метрів. Знаходиться вона на 10 поверсі. Вартість - 2 840 909 гривень. Серед особливостей квартири - дизайнерський ремонт та наявність лоджії. 

Квартира із панорамним видом на озеро - ще один варіант за чималу суму. Помешкання розташоване в багатоповерхівці на проспекті Миру. Це двокімнатна квартира площею 80 квадратних метри. Продають її за 2 840 909 гривень. 

Власник продає помешкання разом із меблями. Серед особливостей цієї квартири - мальовничий вигляд. 

Розкішну п’ятикімнатну квартиру продають в мікрорайоні Виставка. Її квадратура - 220 квадратних метри. Власник хоче за неї 2 840 625 гривень. Дана квартира дворівнева. Серед особливостей - кухня-студія та наявність більярду. 

Квартира з дизайнерським ремонтом в класичному стилі - продається така в Південно-Західному мікрорайоні, на Толстого. Є три кімнати. Загальна площа - 117.5 квадратних метри. Продають помешкання за 2 698 864 гривень. 

Квартира знаходиться в багатоповерхівці на 10 поверсі. Вона є дворівневою. Є камін і панорамний вигляд на місто. Серед інших особливостей - розкішний ремонт з використанням коштовних матеріалів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна Новікова

    В останньої квартири дизайнер напевно циган ))))
  • Oksana P

    Архаїчний кіч "дорого-богато", але жодна із запропоновагих осель не гріє душу
  • Oksana P

    Архаїчний кіч "дорого-богато" , але жодне із осель
  • Oksana P

    Архаїчний кіч "дорого-богато" , але жодн із осель
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up