32 мільйони на табір «Чайка». Що хочуть робити

32 мільйони на табір «Чайка». Що хочуть робити
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Заклад розташований у Головчинцях Хмельницького району.

  • З початку вторгнення він приймає переселенців.

Протягом десятків років у селі Головчинці Меджибізької громади працює табір «Чайка». Він надавав послуги з відпочинку та оздоровлення дітей, перш за все для мешканців Хмельницького. Тривалий час заклад перебував на балансі департаменту освіти міськради, але тепер ним опікується управління соціального захисту. З початком повномасштабного вторгнення табір почав приймати переселенців.

Тепер у таборі «Чайка» запланували провести капітальні ремонти. Перш за все йдеться про термомодернізацію будівель, яка призначена для більш ефективного використання енергоресурсів. Про це заявляв міський голова Хмельницького Олександр Симчишин минулого місяця.

Тепер же стали відомі більш конкретні плани з оновлень у таборі «Чайка». Відповідна інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro». Розповімо про кожен об’єкт та відомі ціни. Загальна сума витрат вже склала майже 1,8 мільйона гривень, очікується ще на майже 30,6 мільйона.

Відео дня

Спальний корпус «Б2»

Планується капітальний ремонт з термомодернізацією зовнішніх стін. Виготовлена проєктно-кошторисна документація, проведена експертиза, замовлені послуги авторського та технічного наглядів. Це обійшлося у майже 542 тисячі гривень. Власне капітальний ремонт обійдеться, як очікується, у понад 14,1 мільйона гривень.

Спальний корпус «В2»

Планується капітальний ремонт з термомодернізацією зовнішніх стін. Виготовлена проєктно-кошторисна документація, проведена експертиза, замовлені послуги авторського та технічного наглядів. Це обійшлося у майже 570 тисяч гривень. Власне капітальний ремонт обійдеться, як очікується, у понад 15,7 мільйона гривень.

Спальний корпус №2

Планується капітальний ремонт системи опалення. Виготовлена проєктно-кошторисна документація, проведені експертиза та коригування. Це обійшлося у понад 73 тисячі гривень.

Лікувально-оздоровчий комплекс корпусу «Г2»

Планується капітальний ремонт з термомодернізацією зовнішніх стін. Замовлена проєктно-кошторисна документація, її вартість оцінена у понад 265 тисяч гривень.

Приймально-медичний корпус «Ж»

Планується капітальний ремонт з термомодернізацією зовнішніх стін. Замовлена проєктно-кошторисна документація, її вартість оцінена у майже 231 тисячу гривень.

Корпус клубу-їдальні «Л»

Планується капітальний ремонт з термомодернізацією зовнішніх стін. Замовлена проєктно-кошторисна документація, її вартість оцінена у майже 268 тисяч гривень.

Водопостачання

Планується капітальний ремонт системи. Виготовлена проєктно-кошторисна документація, проведені експертиза та коригування, замовлені послуги технічного нагляду. Це обійшлося у майже 570 тисяч гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач99

    Сонцеясна команда знайшла новий обєкт для відкатів...

    А під час війни це так необхідно?!
  • Анна Мищенко

    Табір Чайка. Раніше писали що буде працювати басейн, будуть медичні послуги, фізкабінет. А в ій інформації про медичні послуги не згадується.  Фото яке розміщене це не табір Чайка. Це Центр  Берег надії для пенсіонерів. До речі в ньому також нема фізкабінета.

    Яніна Мельник reply Анна Мищенко

    На фото якраз табір "Чайка".
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • Гена Гена

    Як построїти новий- меньше прибутку. А так.... х

keyboard_arrow_up