Чому в Хмельницькому досі не встановили інформаційні кіоски, на які витратили 2,6 мільйона

Чому в Хмельницькому досі не встановили інформаційні кіоски, на які витратили 2,6 мільйона
Майдан Незалежності — одне з місць, де мають з'явитися інформаційні кіоски
  • У місті мають з’явитися 13 інформаційних кіосків.

  • Їх купили ще минулого року, але досі не встановили.

  • Яка причина?

У Хмельницькому готуються встановлювати сенсорні інформаційні кіоски. Вони будуть розміщені у людних локаціях центру міста. У кіосках всі охочі зможуть отримати інформацію щодо визначних пам’яток, туристичних локацій, готелів та кафе.

Для встановлення 13 терміналів вже підвели необхідні комунікації. Втім, встановлення кіосків затримується на невизначений час.

— До місць встановлення вже все підведено та підключено. Ми їх не встановлювали лише з тієї причини, що туристичний центр поки що не має керівника і немає кому укласти угоди щодо електроенергії та всього іншого. Якщо ми їх поставимо й не підключимо, і не будуть камери працювати, можуть бути акти вандалізму. Це трохи ненадійно, щоб просто стояли чорні монітори, — розповіла журналістам vsim.ua директор комунальної установи «Агенція розвитку Хмельницького» Леся Герасимчук.

Відео дня

Серед місць, де будуть розташовані кіоски, є «стометрівка», парк Чекмана, Привокзальна площа, майдан Незалежності та новий музей історії міста на Свободи. Термінали купували двома закупівлями минулого року:

Встановлення терміналів є частиною проєкту туристично-інформаційного центру. Міськрада вже створила комунальне підприємство з такою назвою. Проте, як вже згадано вище, його керівника ще не призначили.

Як ми вже розповідали раніше, на Проскурівській біля кінотеатру Шевченка ще взимку встановили кіоск туристично-інформаційного центру. Планується, що там надаватимуть консультації з приводу розташування об’єктів туризму, місць ночівлі, харчування, дозвілля, торговельних установ, транспорту. Крім того, займатимуться поширенням рекламно-інформаційної продукції, організацією та продажем турів — організованих як центром, так і партнерами.

Читайте також: Що за кіоск встановили на Проскурівській і на що витратять майже 10 мільйонів

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Алексей Попадин

    Коли ви вже вдавитись.
  • Алексей Попадин

    Краще б мер дорогами зайнявся , чим пилюку в очі кидати.
  • Віталій Українець

    Тисячі туристів чекають це "технологічне" диво!
  • Андрей Шпулак

    Немає керівника, бо не встигли підготувати чергового Новачка, щоб міг 2 слова зв'язати)

    Тетяна Полежаєва reply Андрей Шпулак

    Андрей Шпулак там і Ваврищук не може два слова зв'язати. Тут сказав одне, а з міської ради кажуть, не так зрозуміли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up