Скільки коштують штучні ялинки у Хмельницькому

Скільки коштують штучні ялинки у Хмельницькому
  • Найбільший вибір штучних ялинок в “Епіцентрі” та “Таврії В” по вулиці Зарічанській.
  • Трохи менший - на продовольчому ринку. Знайти новорічну красуню можна і в “Сільпо”.
  • Скільки коштує штучна красуня у Хмельницькому та які є варіанти, дізнавалися журналісти vsim.ua.

До Нового року залишилося лише два тижні. Магазини та супермаркети переповнені різноманітними святковими атрибутами. Торгують іграшками, ялинковими прикрасами, блискітками та гірляндами. А хіба можна уявити це свято без ялинки? Живих новорічних красунь в місті поки не продають. Та й багато хто останнім часом перейшов на штучні ялинки, керуючись принципом: “Раз витратився - і щороку без клопотів”.

Де їх продають та скільки доведеться викласти хмельничанам за вічнозелене штучне деревце, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Найбільший вибір штучних ялинок в “Епіцентрі” та “Таврії В” по вулиці Зарічанській. Трохи менший - на продовольчому ринку. Знайти новорічну красуню можна і в “Сільпо”, проте там асортимент - мінімальний. Ціни залежать від розміру та матеріалу. За найменшу ялинку, висотою 50 сантиметрів. просять від 200 до 300 гривень. А ось за двометрову красуню доведеться віддати на менше кількох тисяч гривень. Найбільша вартість на ялинки в “Таврії В”, найдешевші штучні деревця продають на ринку.

Відео дня

Що пропонують в “Таврії В”

В супермаркеті “Таврія В” вибір ялинок - величезний. Найдешевша коштує 249 гривень, найдорожча - 17 490 гривень. Колір та форма - на будь-який смак. Є ялинки, які вже частково прикрашені шишками та мають ефект засніжених гілок, за такі просять від 1740 гривень і вище.

Якщо вам до вподоби пишна ялинка з густими гілочками та висотою понад півтора метра - доведеться “розкошелитися”. Коштують такі не менше 2500-3000 гривень.

В “Епіцентрі” вибір найбільший

В “Епіцентрі” вам запропонують від мініатюрної ялинки, яку можна поставити на новорічний стіл, до пишної красуні, яка займає пів вітальні. Тут можна побачити ялинку не лише зеленого кольору, а й в усіх можливих його відтінках. На ваш вибір: золотисті, сріблясті та повністю білі деревця. Найдешевша ялинка коштує 271 гривню, найдорожча - 12470 гривень. Продають і ялини з повним набором новорічних іграшок, які вже цілком готові до святкування, коштують такі від 2750 гривень і вище.

На ринку асортимент бідніший

На продовольчому ринку є кілька місць, де торгують штучними ялинками. Асортимент тут бідніший, ніж в супермаркетах, проте і ціни не так кусаються. Вічнозелені деревця тут переважно стандартні і не перевищують півтора метра. Найдешевша ялинка коштує 220 гривень, найдорожча 2700.

У “Сільпо” майже немає з чого вибрати

В супермаркеті “Сільпо”, яке знаходиться в ТРЦ "Оазис", журналістам вдалося знайти лише 6 ялинок. Висота найбільшої - півтора метра. Тут ялинки не такі пишні та мають однаковий темно-зелений колір. Найдешевша - 199 гривень, найдорожча - 1199.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вова Школьников

    Можна і без ялинки обійтися
  • Ievgen Pervushyn

    чого вони вас вражають? думайте, що, як мінімум років 8-10 нову купляти не доведеться... тоді і не будуть вражати

    Vladislav Voedilo reply Ievgen Pervushyn

    Так нафта дорожає ж

    Ievgen Pervushyn reply Ievgen Pervushyn

    Maxim Faryna ви не віддасте, але ж знайдуться ті, хто візьме. на кожен товар свій купець.
    чи вражає вас автівка ціною 1,000,000 грн? а 2,000,000? а 5,000,000?

    Maxim Faryna reply Ievgen Pervushyn

    особисто для мене ціна 12 тисяч за ялинку - так, вражає
  • Федя Самсонов

    12 штук за йолку? кто то реально долбанулся и зажрался. скоро в украине будут маркет для чиновника-олигарха отдельно построен

    Mia Sss reply Федя Самсонов

    Почему скоро? Уже есть такие маркеты) Отдельно для мажоров, отдельно для простых смертных) Цены в Ля Сильпо и Треше еще пару лет назад обсуждали)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up